Margriet van der Linden tot en met 2022 bij de NPO

Margriet van der Linden blijft in elk geval tot en met 2022 als presentatrice verbonden aan KRO-NCRV. Dat heeft de omroep, vlak voor de seizoensfinale van M, bekendgemaakt. Sinds het voorjaar van 2018 is M een ‘vaste en van onderscheidende waarde in de vooravond op NPO 1’, aldus de omroep. “En met haar series How to be gay en How to be a man op NPO 2 kijkt ze over de grenzen van identiteit en traditionele rolpatronen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een vervolg, How to be a child.

Margriet is een vakvrouw die in haar gesprekken in de studio en in reportages altijd oprecht nieuwsgierig is naar wat iemand beweegt”, aldus Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV.

Hij vervolgt: “Margriet verrast en prikkelt. Haar programma’s bepalen het gesprek bij de koffieautomaat en geven de kijkers nieuwe inzichten als het gaat om diversiteit, identiteit en inclusiviteit. Ik ben er trots op dat ze een van onze gezichten blijft en ik zie uit naar de programma’s die we met haar gaan maken.

Margriet laat weten erg verheugd te zijn. “De afgelopen twee jaar heb ik mooie programma’s mogen maken bij KRO-NCRV. Ik ben trots op al mijn gasten in onze studio van M en op de deelnemers van de series How to be… Ik verheug me zeer op nog meer goede gesprekken, zeker op de vertrouwde plek bij mij aan tafel in M.”

Het nieuwe seizoen van M start op 26 oktober 2020 bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen