Na RTL 4 nu NPO 1 met Heel Holland Naait

NPO 1 heeft al jaren enorm veel succes met de Omroep MAX-show Heel Holland Bakt. Door de jaren heen hebben de commerciëlen veelvuldig geprobeerd om met varianten een graantje mee te pikken van dat succes: zo ging SBS 6 op een gegeven moment pottenbakken met gewone mensen en besloot RTL 4 te gaan naaien. Door Het Oog Van De Naald, zoals het door Nicolette van Dam gepresenteerde programma heette, was geen succes. De NPO gaat kijken of het bij hen wél werkt.

Nu er veel gaten zijn gevallen in de programmering van de publieke omroep, gaat NPO 1 deze zomer The Great British Sewing Bee uitproberen. En niet ergens weggestopt in de programmering, maar prime time op de meest bekeken uitzendavond: zondagavond.

In het nieuwe programma gaan tien hobbykleermakers de strijd met elkaar aan en zorgen zij met hun meesterlijke kledingstukken acht weken lang voor atelierplezier.

De première-aflevering is op zondagavond 21 juni om 21.30 uur. De ochtend erna zal blijken hoeveel animo er is voor zo’n programma.

Als het naaiprogramma aanslaat, dan zouden we volgend tv-seizoen zomaar Heel Holland Naait kunnen verwachten.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen