Nog een verwaande rapper in de media: Bizzey

Het is een week vol verwaande rappers in de media: na rapper Snelle die in Playboy treurde dat hij dit jaar door de coronacrisis niet flink kan cashen en Lil’ Kleine die woensdag in Beau opschepte over zijn vermogen, is het vandaag op TV 538 de beurt aan rapper Bizzey. Net als andere artiesten in zijn genre krijgt rapper Bizzey buitensporig goed betaald en daar wil hij flink van profiteren. Hij wil Nederland in de toekomst alleen nog gebruiken om lekker te cashen, zijn woonplaats wordt Bali.

Nederland vindt hij leuk om te cashen, maar minder om te wonen. “Ik denk dat ik over niet zo’n lange tijd ga verhuizen naar Bali. Ik ben osso’s (huizen, red.) aan het bouwen daar, ik wil daar gewoon gaan wonen.”

Hoe ziet hij het voor zich? “Dan zou ik bijvoorbeeld alleen nog festivals en shows doen in Nederland in de zomer en dan in de winter gewoon in Bali wonen. Een beetje surfen de hele dag.

Of de 538-kijker op dit soort teksten zit te wachten in crisistijden is nog maar de vraag, maar gelukkig was er voor hen ook goed nieuws: Bizzey kan voorlopig niet in zijn Audi Q8 rijden, want zijn rijbewijs is afgepakt na absurd rijgedrag.

Bizzey: “Ik reed te goed. Zeiden de politieagenten ook, van: Jezus wat rij jij goed zeg. Maar ik krijg hem binnenkort wel terug hoor. Ik heb niet onder invloed gereden ofzo.

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen