Voetbal op gat, Studio Voetbal breekt in op prime time

Minister-president Mark Rutte heeft een streep gezet door het betaald voetbal: tot 1 september ligt de bal stil en dat is voor veel Nederlanders slecht nieuws. De NOS staat er vanavond bij stil in een ingelaste uitzending van Studio Voetbal op prime time. Dat heeft de omroep laten weten. Studio Voetbal, dat in de plaats komt van De Rijdende Rechter, zal volledig in het teken staan van de unieke situatie in de Eredivisie. De huidige competitie kan immers niet worden afgemaakt.

Presentator Sjoerd van Ramshorst neemt samen met studiogasten de meest prangende vragen door. Wie is de kampioen? Welke clubs krijgen de Europese tickets? Blijft de KNVB beker een jaar in Zeist? En wat zijn de financiële gevolgen van dit besluit?

Het wordt al met al een actuele uitzending over deze unieke historische gebeurtenis, zo laat de omroep weten. “In NOS Studio Voetbal worden de laatste ontwikkelingen besproken.”

Concurrent Veronica Inside is gewoon elke maandag en vrijdag te zien en dat blijft voorlopig ook zo. Wel zijn de uitzendingen korter: ze duren maar één uur.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen