Expeditie Robinson niet naar ‘moordzuchtige’ Filipijnen

Ook de RTL 4-hit Expeditie Robinson heeft last van het coronavirus. Het nieuwe seizoen dreigt in het water te vallen nu een reis naar de opnamelocatie op de Filipijnen onmogelijk is. Dat vertelt presentatrice Nicolette Kluijver in De Telegraaf. Kluijver wil op dit moment ook niet bepaald graag in de Filipijnen zijn, aangezien de president daar een nogal moordzuchtig beleid voert. De presentatrice vindt het fijn dat ze ver weg is van griezelpresident Rodrigo Duterte en zijn bewind.

De presentatrice: “Ik hoorde dat de president van de Filipijnen heeft gezegd dat iedereen die nog de straat op gaat, mag worden afgeschoten. Wat dat betreft ben ik er niet heel erg rouwig om dat we daar niet zitten.”

Ze hoopt dat het later dit jaar wél mogelijk is om af te reizen naar de Filipijnen om een seizoen te gaan draaien, maar dat is nog maar de vraag. We weten immers nog niet hoe het coronavirus zich ontwikkelt en wat de gevolgen zijn. “Dit is voor mij natuurlijk hét programma van het jaar, maar we gaan uiteraard geen regels overtreden.”

Kluijver wijst erop dat er geen opname-alternatieven voor handen liggen. “Het vervelende is dat er gewoon geen Plan B is. Als we niet kunnen vliegen, dan houdt het op.”

Al kunnen we het misschien op Texel opnemen en de beproevingen op een wipkip uitvoeren“, grapt ze.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen