Pijnlijke tv: Roxeanne chagrijnig na vraag over Rachel

De familie Hazes is zó moeilijk met elkaar dat je er moeiteloos drie seizoenen van Het Familiediner mee zou kunnen vullen. Waar het eerst de ruzie tussen zoon André en moeder Rachel was die jarenlang de showmedia beheerste, lijkt het nu hommeles tussen Roxeanne en Rachel. Roxeanne kwam dinsdagavond niet opdagen bij het groots gevierde vijftigste verjaardagsfeest van haar moeder en dat is volgens RTL Boulevard het bewijs dat het helemaal mis is tussen de twee.

RTL Boulevard sprak Roxeanne maandag al, een dag voor de verjaardag dus, en toen veranderde ze al in één brok chagrijn toen een verslaggever naar haar moeder vroeg. De showrubriek zond die beelden gisteren pas uit.

Luuk Ikink gisteren: “Wij spraken haar een dag eerder tijdens de repetities van Holland Zingt Hazes en wilde haar vragen of ze wat wilde inspreken voor haar moeder, een leuke verjaardagboodschap, maar daar had ze eigenlijk niet zo’n zin meer in.”

De verslaggever: “Morgen wordt natuurlijk je moeder 50, we spreken haar ook, ik ben benieuwd wat jij nou typisch Rachel vindt.”

Roxeanne: “Ehhhhhhm. Ja, nou, ik kom hier echt vandaag om het over Holland Zingt Hazes te hebben en daar kijk ik heel erg naar uit.”

De verslaggever: “Oké, dan ben ik klaar, dank jullie wel en veel plezier.”

Ikink: “Daar had ze dus niet zo’n zin in.”

De beelden kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen