Bridget Maasland laat zichzelf regelmatig invriezen

Bridget Maasland laat zich regelmatig invriezen. Ze zit dan in een kamer die tot ver onder het vriespunt gekoeld is. Dat zegt de presentatrice in gesprek met de Beau Monde. De onthulling van Maasland maakt in één keer een heel hoop duidelijk. De presentatrice, die ook wel Fridget Maasland wordt genoemd, heeft al jaren het imago van een ijskoningin. André Hazes jr. probeerde haar onlangs te ontdooien, maar ook hij wilde op een gegeven moment weer eens wat anders dan een ijslollie. 

Nu blijkt dus dat Maasland het allemaal zelf opzoekt. “Ik sport twee keer per week met een personal trainer en laat me regelmatig ‘invriezen’, dan zit ik drie minuten in een kamer van -110 graden.”

Wat is er goed aan om het stervenskoud te hebben? “Het is ideaal, want je maakt extra collageen aan en je spieren herstellen na het sporten.

Het is niet het enige dat Maasland doet om er goed uit te blijven zien. “Ook ga ik wel eens langs cosmetisch artsen voor een prikje. Maar ik heb geen streng beautyregime.

Wel gebruikt ze altijd de vaste producten. “Ik zweer bij producten van Babor, perfect voor de rijpere huid. Hun micro-needling facial, waarbij ze met een naaldje over je huid gaan en zo de huidstructuur verbeteren, is ook een aanrader.

Hoe ruikt Maasland eigenlijk? “Ik zweer bij Acca Kappa.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen