NPO 1 scoort prima kijkcijfers met late-lateshow

De nieuwe late-lateshow van NPO 1, Laat op Vrijdag met host Renze Klamer, is afgelopen nacht begonnen met prima kijkcijfers. Er keken tussen 00.15 en 01.15 uur een aardige 237.000 mensen (20 procent) naar het programma. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Klamer ontving in de eerste aflevering van zijn talkshow Fidan Ekiz en Splinter Chabot, die elkaar al kennen en prima chemie hadden met elkaar. Het leverde daardoor een aardige eerste uitzending op.

Laat op Vrijdag is een heuse personalityshow, waarin het vooral draait om de gezelligheid en een lachend publiek. Klamer is alleen nog geen echte tv-persoonlijkheid. Vooral zijn intro waarin hij zingend op de piano zijn gasten aankondigde was vrij matig en langdradig. Pas na vier minuten zat hij met zijn twee gasten op de bank.

Verder deed Klamer het allemaal vrij naturel. De onderwerpen in Laat op Vrijdag waren niet bepaald urgent, maar dat is ook niet de bedoeling en dat maakt het programma verfrissend.

Fidan Ekiz sprak in het programma onder meer over haar gezicht, waarvan ze de linkerhelft (vanuit zichzelf gezien) mooier vindt. “Ik heb ooit een neusoperatie gehad en op een gegeven moment raak je helemaal geobsedeerd door je neus. Ik zie gewoon de verschillen, maar ik vind het echt niet erg ofzo. Maar bij foto’s, als ik mag kiezen, liever deze kant.

Er worden hierna in elk geval nog vijf afleveringen van Laat op Vrijdag uitgezonden.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen