Luuk wil niet zeggen wie hij slechtste BLVD-host vindt

RTL Boulevard is het commerciële zusje van Op1 dat het nog veel bonter maakt: de showrubriek heeft tegenwoordig zó veel verschillende presentatoren dat je alleen nog aan de openingstune kan afleiden naar welk programma je kijkt. Lange tijd gold Ruben Nicolai als de overduidelijk slechtste presentator, maar inmiddels is de poule om uit te kiezen nog veel groter. Wie is de Giovanca Ostiana van Boulevard? Desgevraagd wil Luuk Ikink niet zeggen wie hij de grootste Boulevard-flopper vindt.

Ikink laat politiek correct weten dat hij alle hosts goed vindt. “Ik vind ze allemaal goed, want anders stonden er niet. Nee, dat is geen onzin. We hebben allemaal proefuitzendingen gemaakt, getest en gepraat.”

Waarom wil hij het niet gewoon zeggen? “Dat wordt dan namelijk de kop van het artikel dat hierover wordt geschreven“, lacht hij.

Wil hij Ikink vertellen wie hij in de afgelopen jaren de beste Boulevard-presentator vond? “Beau is de beste host“, zegt hij resoluut.

Ikink staat normaal gesproken elke werkdag aan de desk van Boulevard. In het weekend wordt hij vervangen door wisselende presentatoren, waaronder Diederik Jekel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen