Dennis Schouten wilde brandalarm SLAM af laten gaan

Dennis Schouten had als leider van de RadioRing-campagne van Wilfred Genee’s radioprogramma Veronica Inside bedacht om de SLAM-show van concurrent Bram Krikke lam te leggen. Dat onthult Wilfred in een online video van VI. Hoewel Dennis een tv-programma met Bram heeft gemaakt, gaat zijn vriendschap met Wilfred net wat dieper. Als campagneleider van de RadioRing-campagne was het zijn taak om de ring uit handen van Bram te houden en dat is hem gelukt.

Wilfred moest Dennis op één moment wel een halt toeroepen. “Dennis had nog het idee dat ik tijdens hun marathonuitzending op SLAM! naar binnen moest gaan en dan wilde hij dat ik het brandalarm liet afgaan, zodat iedereen het pand zou verlaten, zodat die uitzending zou stoppen.”

Dat vond Wilfred net een stap te ver gaan. “Toen dacht ik bij mezelf: dat moet ik niet gaan doen, dat is echt net een stap te ver.”

Het idee van Dennis om zijn vijanden om steun te vragen vond hij wél ludiek. “Dat vond ik nog wel humor. Dat was wel heel ludiek en Sylvana reageerde daar fantastisch op.”

Wilfred Genee en zijn radiovariant van VI wonnen donderdag de Gouden RadioRing. De presentator was zichtbaar onder de indruk van zijn uitverkiezing.

Foto: PowNed

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen