Wilfred Genee belt met Sylvana Simons: ‘Blij verrast’

Wilfred Genee heeft een erg prettig telefoongesprek gevoerd met Sylvana Simons. Ze was gewoon heel erg aardig. Dat heeft de presentator gisteren gezegd op Radio Veronica. Genee is actie aan het voeren voor de Gouden RadioRing en in het kader daarvan heeft zijn campagneleider, Dennis Schouten, hem geadviseerd om juist zijn vijanden om hulp te vragen. Zo kreeg hij Peter R. de Vries zo ver om een stemtweet te versturen en hing hij dus ook aan de lijn met Simons.

De Radio Veronica-ster vertelde er uitgebreid over in de radiovariant van Veronica Inside. “Dennis had nog één ding bedacht als het slot van de campagne, namelijk dat ik mijn vijanden ging bellen en ik heb er nogal wat natuurlijk, hè? Ik kan er niet te veel over weggeven, maar ik kan er eentje noemen en ik moet eerlijk zeggen: daar werd ik aangenaam door verrast.”

Genee doelt op Simons. “Ik belde Sylvana Simons en die reageerde echt super spontaan en enorm aardig. Dat meen ik echt serieus. Ik zei tegen Sylvana: ‘Je vindt me een enorme lul en dat begrijp ik ook wel, maar we moeten hier echt een daad stellen, want er moet een ring gered worden.’

Ze zei: ‘Ik vind het zo superorigineel, ik ga er even over nadenken wat ik kan doen.’ Ze reageerde zo positief, dat ik daar echt aangenaam verrast over was. Echt leuk.”

Al jaren zijn Genee en Simons gezworen vijanden, met name vanwege de onaardige dingen die over haar zijn gezegd in Veronica Inside op televisie.

Lees ook:
Sylvana Simons ergert zich dood aan Wilfred Genee (28 november 2016)
Veronica Inside kijkt Sylvana-docu: ‘Ze is ziekelijk’ (25 november 2018)

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen