College Tour is weer vrij voor Twan Huys

Twan Huys kan bij de publieke omroep weer solliciteren naar de functie van host van College Tour. Zijn opvolger Matthijs van Nieuwkerk laat het presentatiestokje al na één seizoen vallen. Dat maakt hij bekend in het AD. Van Nieuwkerk stopt niet alleen met De Wereld Draait Door, maar ook met College Tour. “Met College Tour stop ik. Ik moest een paar maanden geleden definitief bevestigen of ik door wilde gaan. Dat moesten zij op dat moment opgeven, begreep ik“, aldus de televisiester.

Toen heeft Van Nieuwkerk al aangegeven zich terug te trekken. “Ik kon toen niet zeggen of ik van de partij was omdat ik toen nog helemaal niet wist wat ik ging doen. Dat begrepen ze, maar dan ging het over. Ok.

Het betekent ook dat de weg weer vrij is voor Twan Huys om het format, dat deels van hem is, weer in eigen handen te nemen. De NPO wilde het programma niet laten gaan toen hij twee jaar geleden verhuisde naar RTL.

Inmiddels is Huys bij RTL keihard op zijn snufferd gegaan en loopt hij weer te schnabbelen bij de NPO. Zo is hij de rest van het seizoen te zien als presentator van Buitenhof.

Het zou zomaar kunnen dat College Tour volgend seizoen weer terugkeert met de vertrouwde presentator: Twan Huys.

Foto: NTR, NPO

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen