‘Giel Beelen heeft relatie met date uit First Dates’

Giel Beelen heeft een relatie overgehouden aan zijn date met Malou tijdens de opnames van het programma First Dates. Dat liet de Veronica-ster gisteren doorschemeren in Shownieuws. First Dates-omroep BNNVARA onthulde gisteren op Valentijnsdag met een BN’er-special te komen en een van de kandidaten is Beelen. De opnames zitten er uiteraard al een tijdje op en volgens Shownieuws is er iets moois opgebloeid uit de ontmoeting van de radio-dj met zijn blonde First Dates-date.

Shownieuws-deskundige Anouk Smulders: “Uit hele betrouwbare bron hebben wij begrepen dat er met de dame in kwestie, Malou, echt wel een serieuze vonk is overgesprongen. Sterker nog: het is eerder opgenomen en ze zouden samen al kerst hebben gevierd.”

Beelen werd op de rode loper van het RadioGala om een reactie gevraagd. “Ja, dit haat ik dus om ineens ook zo’n gast te zijn die gaat zeggen: ‘Ik ga er niks over zeggen.’ Maar ja, ik ga niet dat programma vernaaien natuurlijk“, zegt hij.

De verslaggever: “Ben je verliefd op Malou?

Beelen: “Ik ga er gewoon geen antwoord op geven. Nou, dat is op zich al… Ik zeg ook niet volmondig nee.”

De verslaggever: “Je ontkent het ook niet?

Beelen: “Nee, ik ontken het ook niet. Daarom moet ik dit soort dingen dus ook niet doen. Ga gewoon kijken, het is leuk.”

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven: “Dit lijkt me toch gewoon een uitgemaakte zaak? Hij zegt eigenlijk gewoon: ‘Ja, we zijn samen.’ Toch?

Lees ook: BN’ers in First Dates: Giel Beelen en Mariska van Kolck (gisteren)

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen