Roxeanne Hazes laat zich niet influencen door Lubach

Geplaatst op zo 08 dec 2019 om 9:15

Roxeanne Hazes trekt zich niets aan van het Zondag Met Lubach-betoog van Arjen Lubach tegen de spotgoedkope webshop AliExpress. Sterker nog: ze prees de Chinese Bol.com woensdag uitgebreid aan in Ladies Night. Dat was te zien in de uitzending op Net5. Lubach zette AliExpress vorige week zondag neer als een wegwerpartikelwebshop: het is allemaal té goedkoop en van té slechte kwaliteit, klonk het. Hazes denkt er anders over: zij is gek op al die Ali-prullaria.

Hazes gaf aan fan te zijn van Ali. “Ik heb geen koopverslaving, maar er is wel een bepaalde site waar ik heel blij van word en dat is AliExpress. Ja, echt. Ik koop er van alles. Ik heb toevallig net een hele leuke baardstyler voor mijn vriend binnengekregen. Dat is fantastisch. Het is een soort borsteltje en die haal je erlangs en dan zit het helemaal perfect. Ik weet nog niet of het werkt, want het klinkt te mooi om waar te zijn, dus het zal vast niet werken, maar ja…”

Wat koopt ze voor zichzelf? “Pruiken haal ik daar bijvoorbeeld, onder meer deze pony. Dat kost 8 euro en dan heb je een hele leuke pony, een heel andere coupe. Het ziet er echt serieus nog leuk uit.

En haar beste aankoop ooit? “Mijn beste aankoop is mijn allereerste aankoop op AliExpress – ik had toen nog niet echt door dat je niet meer dan ongeveer 10 euro uit moest geven (pakketten onder de 22 euro zijn niet onderhevig aan invoerrechten, belasting en inklaringskosten, red.) – was 65 euro voor een dinopak. Dat vond ik echt fantastisch.”

Dat dinopak ligt nu ergens te verstoffen onder bed. “Ik had zoiets van: dat ga ooit een keer op het podium aan doen.”

Het Zondag Met Lubach-item over AliExpress:

Foto: SBS
39 Reacties op “Roxeanne Hazes laat zich niet influencen door Lubach”


 1. Nico

  Wat een tegenstelling: de ordinaire, onwetende, oppervlakkige kamper aan de ene kant en de erudiete, belerende, calvinistische plattelandsmeneer aan de andere kant.

 2. man pan

  Nu moet ik zeggen dat Roxanne Hazes helemaal gelijk heeft. Er zijn verkopers die ook kwaliteits hardware verkopen, zoals mechanische toetsenborden.
  De service is ook goed, duurt alleen wat langer dan normaal. As je zegt dat er een bepaalde toets ontbreekt, wordt het alsnog nagezonden.

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ..

  Treurig om geïmporteerd plastic te kopen.
  En niet alleen plastic. Ook de horloges zijn van een absolute bagger-kwaliteit, goed voor een paar dagen, daarna zijn ze stuk.

 4. Bob Opblaaspop

  Aliexpres levert echt zooi van de richel. De laatste drie keer dat ik een Chinese bruid bestelde waren ze binnen een paar minuten lek. Ventieljes zijn niet goed, loslatende naden, gek wordt je ervan. Voor mij nooit meer Aliexpres.

 5. Solomon

  Ga zo door Roxanne Hazes, gewoon je eigen mening blijven geven en vooral jezelf blijven en niet de massa gaan opvolgen als jij er anders over denkt! Zo blijf je die sterke en onafhankelijke vrouw die jij bent!.. Men zal jou dan ook daarom alleen al gaan vragen in tv programma’s, voordeel daarvan is dat je je niet anders hoeft voor te doen en je in latere leven geen last zult gaan krijgen van een gespleten persoonlijkheid. Mensen die dit doorgaans op jonge leeftijd al door hebben worden niets anders dan sterke personen met een sterke persoonlijkheid!..

 6. Elisa

  Natuurlijk blijft zij daar bestellen. Doen alle tokkies. Die begrijpen de frase ‘goedkoop is duurkoop’ niet.

  @Solomon
  Wa lul jij nou weer voor onzin? Welke ‘massa’ zegt dat je niet beter niet bij AliExpress kunt kopen? Of is Lubach zelf nu al gelijk aan ‘de massa’?

 7. FlyingLotus

  Wat krijgt die familie veel aandacht.

 8. Fresh

  Zo kennen we de familie Hazes weer. Lekker de auteursrechten aan je laars lappen. Alles wordt immers gewoon gekopieerd en op krakkemikkige wijze, goedkoop in elkaar geflanst. Er zit niet voor niets geen garantie op. En de originele producent krijgt geen cent.

  Ik roep iedereen op hetzelfde bij Roxeanne te doen: illegaal kopiëren die muziek van haar. Blijkbaar heeft ze er geen enkel bezwaar tegen.

 9. Karel

  LOL, Hazes het één octaaf wonder koopt blijkbaar graag rommel, en ja mensen 99 procent van de producten daar is pulp rommel.

 10. Huismaker

  Net bij WNL: vvd stort in in de peilingen (peil.nl)
  Logisch na de continue leugens en bedrog. Zit daar een vvd-er bij Nieman en roept : “ja maar mensen vinden Rutte een betrouwbare man”
  Tuurlijk, blijf maar onder de dekens liggen en geniet van je geregelde baantje.

 11. Susan

  Waarom heeft toch niemand het erover dat het importeren slecht is voor het milieu?! Want dat is nl de belangrijkste reden om niet dat soort dingen uit verwegistan te bestellen!

 12. Fresh

  Mensen vinden Rutte een betrouwbare man? Dat is dan brekend nieuws!

 13. CE-gecontroleerde dildo

  @Susan

  Nee, de belangrijkste reden is dat er kаnkerverwekkende zooi in zit, omdat ze zich niet aan onze richtlijnen hoeven te houden. En dat die apparaten tig keer zo gauw ontploffen.

 14. Zanussi Maasland

  Ze hebben ook uitstekende diepvriezers!

 15. Rik

  @Susan, omdat niet iedereen dat zoveel kan schelen en omdat de impact meevalt.
  70.000 producten per dag uit China per dag is gezien de gemiddelde grootte van de waar ongeveer drie containers. Dat is 21 containers per week en 80 containers per maand. Als je weet dat op één containerschip 20.000 containers passen zie je dat het niet veel uitmaakt.

 16. Kimberly

  Ik denk dat Rox haar hersens ook bij AliExpress bestelde.

 17. Ron

  Roxeanne 😍

 18. Positief

  Wat een reclame voor een buitenlands bedrijf. Ik ben voorstander om in eigen woonplaats te kopen. Of omgeving. Zo gaan alle winkels straks dicht. Nu al veel leegstand.

 19. Martin Cuijpers

  Het artikel “Roxanne Hazes” is onderdeel van mijn Tattoo-project “The Vrouwengek-Tattoo for Donor Organs”.. IN ENGLISH…

 20. K.C.T.

  BNer, helaas weer zo’n schorriemorrie nazaat,,,, het fokt maar door,,,, we komen er nooit vanaf!!!

 21. Ron

  AliExpress is ook een onlineshop voor paupers dus dat past wel bij types als Hazes.

 22. Cor Netto

  Typisch gevalletje van soort zoekt soort.

 23. robb

  Het zal Arjan een zorg zijn hij zal zelf ook wal wat bestellen ,ze snapt het programma niet .

 24. Natte Nel

  Natte Nel bestelt al haar speeltjes bij Ali!

 25. Kareltje

  Wat een domme vrouw! Echt!

 26. Dirk

  Ze geeft eindelijk zelf toe dat ze al jaren niet meer in haar dinopak past …….

 27. Alibaba

  Alibaba
  Daar heeft Roxan zeker dat belachelijke lingerie setje gekocht om op de bühne te staan.
  Dat bepaald maar weer uit wat voor milieu ze komt.

 28. Tokkies denken niet na

  Ach mevrouw Hazes. Wat kunnen we er mee.

 29. Sicko

  Wat de Nederlander niet doorheeft is dat bv een Mediamarkt dezelfde stekkers en kabels verkoopt als AliE en daar alleen een kartonnetje omheen wikkelt om er vervolgens 20 euro voor te vragen. Cut out the middlemen!

 30. Caramba

  “Dat dinopak ligt nu ergens te verstoffen onder bed.”
  Bij Hazes gaat het dus om kopen om het kopen, ofwel leeghoofdig consumentisme. En is daar dus trots op ook. Wat een zwijnenbrein. Of beledig ik nu zwijnen?

 31. Jantje

  Ik hoorde het haar zeggen en ik dacht aiii…. Dit gaan slecht vallen. Dit valt buiten de gutmensh kaders van de grachtengordel waarbinnen de meningen mogen variëren. Ik denk dat we haar niet meer gaan terug zien in dat programma.

 32. Coco

  Ze is wel eerlijk!

 33. Umfufu

  In ieder geval één BNr zonder enig gevoel voor het klimaat !

 34. JesseJames

  Als er een ding is wat Aliexpress heeft duidelijk gemaakt, dan is het wel dat we in Nederlandse winkels minimaal 10 keer meer betalen dan dat het artikel in China kost. En waar denk je dat de Nederlandse winkels hun spulletjes inkopen ??

 35. iefkleinhertje

  Als dit krijsende nijlpaard volgende keer een schone onderbroek aantrekt ben ik al blij.
  Voor de rest kan je aan alles aflezen dat die vieze leerkop haar moeder is.

 36. critikast

  Dikke foep Hazes heeft te weinig algemene ontwikkeling om de humor van Lubach te begrijpen. Ga maar verder met afvallen meisje, want je zang is ook geen succes. Vals dus, bijna net zo vals als je kampmoeder !

 37. Scott

  @JesseJames. Shit, wat ben jij dom!

 38. UTF-16

  Die wenkbrauwen! Dat ziet er toch totaal debiel uit?!

 39. Likmereet

  @Scott Wat ben jij achterlijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.