Tempur-bed bezorgt Leonie ter Braak rugklachten

SBS 6-ster Leonie ter Braak heeft heel erg veel last van het nieuwe Tempur-matras dat ze heeft aangeschaft. Ze krijgt ernstige rugpijn van het model. Dat laat de presentatrice weten op Twitter. Er zijn natuurlijk vele mensen die niet lekker slapen op hun nieuwe bed, maar in dit geval betreft het een tv-presentatrice van programma’s waar honderdduizenden mensen naar kijken. Om te kunnen presteren voor zo’n groot publiek, heeft Ter Braak wel een comfortabele nachtrust nodig.

Comfortabel ligt ze echter niet op haar nieuwe Tempur. Ze nagelt het matrassenmerk daarom publiekelijk aan de schandpaal. “Weten jullie nog dat ik een oproep deed over een matras? Inmiddels één aangeschaft van Tempur met traagschuim en nu spijt als haren op mijn hoofd. Rugpijn als een malle. En ik mag alleen ruilen.

Wat is er precies mis met het bed? “Ik slaap wel goed maar overdag staat mijn rug in brand.”

Journaliste Dieuwertje Kuijpers waarschuwt Ter Braak voor de mogelijke gevolgen. “Paar jaar geleden had ik ook niet zo’n lekker matras en kreeg zelfs een beetje stijve rug. Toen trok ik op een goede morgen een sok aan en lag letterlijk vijftien minuten later in een ambulance op weg naar ziekenhuis met drie uitpuilende rugschijven. Weg met dat kreng dus. Is het niet waard.

Ter Braak vreest nu dat ze uiteindelijk in de ambulance belandt door haar Tempur-matras. “Nu maak je mij bang 😳 Ook van Tempur en traagschuim?“, vraagt ze, waarop Kuijpers antwoordt dat niet te weten.

Volger Sabine stelt dat Tempur gewoon bagger is. “Ik heb nog nooit iets anders gehoord over Tempur. Wat erg!

Ter Braak: “Echt? Veel mensen krijgen rugklachten? Jammer dat ik het matras niet op proef heb. Zit vast aan Tempur. Nu hoop ik dat ik met een ander model van Tempur geen rugklachten krijg.

Hopelijk heeft het horrormatras geen invloed op het functioneren van Ter Braak op televisie. Ze probeert de kwestie zo veel mogelijk te relativeren. “Het is niet het einde van de wereld.

Wat de vervolgstappen zijn van Ter Braak is niet bekend. Wellicht kan ze wat advies inwinnen bij Talpa-collega Iris Hond. Zij heeft erg veel verstand van matrassen.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen