RTL komt met ‘epische realityshow’ LEGO Masters

RTL komt in samenwerking met de Belgen met de ‘epische realityshow’ LEGO Masters, waarin bouwers van het speelgoed worden uitgedaagd met opdrachten die ze in een bepaald aantal uren moeten volbrengen. Dat heeft de zender laten weten. De bouwers moeten alles uit het hoofd doen en de creaties worden beoordeeld door de jury, experts op het gebied van LEGO. “Het is een levensgroot LEGO-event en een programma voor het hele gezin“, zegt een woordvoerder van RTL.

De tv-zender spreekt van ‘een show vol met oogverblindende LEGO-bouwwerken en spannende eliminaties’. “Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers van Nederland en België, die zichzelf LEGO Master 2020 mogen noemen.”

Er wordt nu gezocht naar kandidaten. “Ben jij een LEGO fan van minimaal 17 jaar die regelmatig hoge ogen gooit met oogverblindende bouwwerken? Heb jij ook nog een zus, opa, vriend of collega die minstens zo’n grote fan is van LEGO? Meld jullie dan nu aan via: rtl.nl/legomasters. Individuen kunnen zich hier ook aanmelden.”

LEGO MASTERS is een RTL/VTM coproductie en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van de EndemolShine Group – en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO Group.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen