Gordon in beeld als klapvee bij Dr. Phil

Gordon heeft het als klapvee tot de uitzending van de populaire Amerikaanse talkshow Dr. Phil geschopt. Hij was volop in beeld tijdens een verhaal over een meneer die aan de harddrugs zat. Dat was gisterenavond te zien in Boulevard. De SBS 6-ster was in september aanwezig bij opnames van Dr. Phil en had na afloop ook een ontmoeting met de tv-ster. “Het waren twee fantastische opnames. Wat een ongelooflijke ervaren man is dat. Het was zijn drieduizendste uitzending“, zei hij.

Gordon gaf eerder aan een groot liefhebber van Dr. Phil te zijn. “Het is één van mijn favoriete programma’s. Na Oprah viel ik in een zwart gat, maar toen kwam Dr. Phil en werd ik elke dag bediend door de meest fantastische, sappige onderwerpen die hij behandelt.”

Hij was niet alleen aanwezig bij de opnames omdat hij fan is van Dr. Phil, maar ook omdat hij zelf aan een Dr. Phil-achtig programma werkt.

Mogelijk gaat het om een samenwerking met Patty Brard. Het programma zou een plek krijgen op doordeweekse middagen om 17.00 uur.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen