Tom Egbers terug bij Studio Sport, staakt Studio Voetbal

Geplaatst op do 03 okt 2019 om 17:36

Tom Egbers presenteert aanstaande zondag voor het eerst weer de Studio Sport Eredivisie-uitzending van zeven uur. Wel stopt hij definitief met de presentatie van Studio Voetbal. Dat heeft de NOS laten weten. De sportpresentator werkte de afgelopen tijd aan een geleidelijke rentree, nadat hij was getroffen door een hartinfarct. Zo presenteerde hij al diverse sportjournaals. Nu pakt hij de traditionele bord-op-schoot-uitzending met de samenvattingen van de Eredivisie weer op.

Egbers is weer helemaal terug van weggeweest, want een week later zal hij ook de kwalificatieduels van Oranje presenteren. Wel geeft hij Studio Voetbal op.

Het programma Studio Voetbal wordt met ingang van aanstaande zondag gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst. “Tom Egbers vindt het om gezondheidsredenen niet langer verstandig vindt om de uitzending te combineren met de NOS Studio Sport-uitzending eerder op de avond.”

Sjoerd van Ramshorst is al jaren betrokken bij het programma en schoof iedere week aan voor onder meer het voetbaloverzicht in de Eredivisie. Ook was Van Ramshorst de vervanger van Egbers in diens herstelperiode.

Foto: NOS
17 Reacties op “Tom Egbers terug bij Studio Sport, staakt Studio Voetbal”


 1. FlyingLotus

  Eencelligen komt allen tezamen.

 2. Ron

  Dat is een hele verbetering. Ramshorst doet het erg goed, en dat vind hij zelf met name ook, altijd beter dan die moeilijk naar de autocue turende Egbers…

 3. xandertje

  Tom is al jaren aan het hakkelen. Komt verstrooit over. Hoop dat het hem goed gaat, maar dat er een andere presentator komt vind ik niet erg.

 4. WEST*

  Wij eten aan een tafel , zoals dat hoort, en de tv is uit !

 5. Youri

  Mooi dat het wat beter gaat met Tom! Vandaag ook een prachtig interview met Rob Trip in het NRC over zijn ziekte! Ken weinig mensen in de media die zo sympathiek en bescheiden blijven!

 6. jan

  Ik ken helemaal geen mensen in de media. En die verhaaltjes die je over die snuiters leest geloof ik geen vuk van.

 7. aammehoela

  Iedereen blij en tevree.

 8. Bertus V.

  We hebbben je gemist!

 9. Johnny👀

  Als die Bolle Theo en Vaart nou ook nog opzochten dan begint het ergens op te lijken.

 10. Japiejo

  Vanwege gezondheid? Yeah right, het is algemeen bekened dat heel studio voetbal kijkend NL liever die slisser ziet dan Tom. Met VDV en Theo mogen ze van mij wel ondertiteling gaan toevoegen, want dat gemompel van die gasten is amper te verstaan.

 11. Magnus Dickendorfer

  Succes Tom, goed dat je weer op de been bent!

 12. Jaap Aap

  Japiejo heeft een gehoorapparaat nodig.

 13. Remi

  … Ook halvering van z’n ambtenarensalaris, naar ik aanneem ?!

 14. Joop Knoop

  @West, precies aan tafel

  die onzin kreet is ooit verzonden door de Telegraaf en jansma, toen sprake was dat voetbal weg zou gaan bij de NOS. Jansma ging janken maar stapte uiteindelijk ook over naar de commerciëlen, zo kan het dus gaan!

  De Nederlander eet al jarenlang rond 6 uur zijn warme prak en kom dan niet langs of bel aan.
  Bord op shoot is iets voor tokkies, die alleen maar bij de buis zitten om geen sensatie te hoeven missen.

 15. "VeronicaDoet@?....Beter!";

  Joop legt zn l u l in een Knoop

 16. kidminnesota

  Denkt eerder dat het komt omdat hij zelf wel inziet dat hij zo’n praatprogramma niet aan kan.

 17. Oppersmurf

  @redactie
  Vindt na verstandig verwijderen

  Tom Egbers vindt het om gezondheidsredenen niet langer verstandig vindt om de uitzending te combineren met de NOS Studio Sport-uitzending eerder op de avond.”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.