Tom Egbers terug bij Studio Sport, staakt Studio Voetbal

Tom Egbers presenteert aanstaande zondag voor het eerst weer de Studio Sport Eredivisie-uitzending van zeven uur. Wel stopt hij definitief met de presentatie van Studio Voetbal. Dat heeft de NOS laten weten. De sportpresentator werkte de afgelopen tijd aan een geleidelijke rentree, nadat hij was getroffen door een hartinfarct. Zo presenteerde hij al diverse sportjournaals. Nu pakt hij de traditionele bord-op-schoot-uitzending met de samenvattingen van de Eredivisie weer op.

Egbers is weer helemaal terug van weggeweest, want een week later zal hij ook de kwalificatieduels van Oranje presenteren. Wel geeft hij Studio Voetbal op.

Het programma Studio Voetbal wordt met ingang van aanstaande zondag gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst. “Tom Egbers vindt het om gezondheidsredenen niet langer verstandig vindt om de uitzending te combineren met de NOS Studio Sport-uitzending eerder op de avond.”

Sjoerd van Ramshorst is al jaren betrokken bij het programma en schoof iedere week aan voor onder meer het voetbaloverzicht in de Eredivisie. Ook was Van Ramshorst de vervanger van Egbers in diens herstelperiode.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen