RTL 4 geeft winnaar Screentest eindelijk eigen show

Het is vrijwel elke televisiekijker volledig ontgaan, maar de 26-jarige Jorn van Vrijaldenhoven won vorig jaar voor het oog van 349.000 kijkers de RTL 4-show Screentest, een talentenjacht voor presentatoren. De grote prijs was een eigen programma op RTL en elf maanden later is die er eindelijk: het gesponsorde weekenddingetje Ski&More. De eerste aflevering van het skiprogramma wist vorige week tussen 17.00 en 17.30 uur een publiek van 65.000 kijkers (2,3 procent) te bekoren.

Ski&More, de nieuwe titel van het wintersportprogramma Off Piste dat drie seizoenen lang op zender was, stemt Jorn zelf gelukkig tevreden. “Als kind ben ik vaak met mijn ouders op wintersport gegaan en daar is mijn interesse in wintersport begonnen. Dus hoe mooi is het om ervaring op te doen als presentator, door meters te maken op de latten? Ik heb er veel zin in en ga er een mooi seizoen van maken!

Hij doet het programma samen met Annika Pietersma, die ook het laatste seizoen van Off Piste presenteerde. “Ik heb heel veel zin in de samenwerking met Jorn en hoop weer van alles te beleven.

Nieuw dit seizoen is dat ze ook een aantal bekende Nederlanders ontvangen die een dag meegaan met alle activiteiten. “Zo beleven onder meer Ruud Feltkamp en Danny Froger op die manier een heerlijke dag in Oostenrijk.

Lees ook:
Roemloze aftocht Gordon: horrorcijfers voor Screentest (22 oktober 2018)
BLVD-reporter: ‘Zelfs tv-makers haken af bij Screentest’ (22 oktober 2018)
Jorn wint contract bij RTL, bijna niemand ziet het (12 november 2018)
Nieuwe RTL-ster Jorn weet niet welke show hij krijgt (13 november 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen