Ook Jan Versteegh en Sander Lantinga in piemelshow

Ook Lingo-ster Jan Versteegh, Radio 538-dj Sander Lantinga en zeventiger Peter Faber gaan volledig naakt in de piemelshow van Net5. Daarmee is de cast van het eenmalige tv-programma ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’ compleet. Dat heeft de zender laten weten. De eerste vier namen werden vorige week dinsdag onthuld: Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas en Jasper Demollin. Choreograaf Kenzo Alvares gaat dit zevental klaarstomen voor hun dans.

De heren gaan namelijk dansen op de Full Monty- klassieker Leave Your Hat On van Joe Cocker. “De acht dappere mannen willen het taboe doorbreken en ervoor zorgen dat de ziekte prostaatkanker meer bespreekbaar wordt.

De acht deelnemende mannen vertellen in het programma wat hun persoonlijke motivatie is om hier aan mee te doen. “Waar Viggo direct de daad bij het woord voegt, door zich te laten testen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.”

Het oorspronkelijke idee is afkomstig uit Engeland waar met groot succes al drie keer The Real Full Monty is georganiseerd, waarbij een aantal bekende Engelse mannen volledig naakt gingen om aandacht te vragen voor prostaatkanker.

Het programma is op donderdag 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Lees ook: Ook Jasper van Streetlab laat piemel zien op Net5 (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen