Marco Borsato bevestigt in Privé affaire met Iris Hond

De Privé heeft vandaag een flinke scoop te pakken: Marco Borsato bevestigt in het blad dat hij een affaire heeft gehad met Iris Hond, die momenteel op Net5 druk aan het zoeken is naar een nieuwe vent. Dat is te lezen in de kiosk. Wat Humberto Tan kan, kan Borsato nog veel beter: zijn geheime affaire heeft volgens Privé namelijk liefst tien jaar geduurd. “Volgens verhalen in het Gooi zou PAS DIT JAAR een einde zijn gekomen aan de reeks geheime ontmoetingen van Marco en de muzikante.

Borsato bekent de affaire, maar ontkent dat die tien jaar heeft geduurd. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur.

De affaire begon tien jaar geleden ten tijde van Borsato’s faillissement. Volgens Privé duurde de affaire tot dit voorjaar. “Iris Hond zou, volgens Gooise bronnen, dit voorjaar nog erg ongelukkig zijn geweest doordat er een einde aan de liefde was gekomen. Na lange tijd uiterst discreet te zijn geweest, zou hij er voor het eerst anderen over hebben verteld.

Zelf zegt Borsato: “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.”

En Iris Hond zegt: “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven.

Alle achtergronden, het volledige commentaar van Marco én Iris en het hele verhaal over hun verboden liefde staat in de nieuwe editie van weekblad Privé, dat vanaf vandaag verkrijgbaar is.

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen