Loretta Schrijver verkiest Pauw boven Jinek

Koffietijd-ster Loretta Schrijver verkiest Jeroen Pauw boven Eva Jinek, die in januari de overstap maakt van NPO 1 naar RTL 4. Dat vertelt ze in de Volkskrant. Schrijver kiest Pauw mede omdat hij haar ex-geliefde is. “Pauw. Omdat ik Jeroen ken, al heel lang. Hij is een heel goede journalist die altijd op een vileine manier de vinger op de zere plek legt. Eva is wat showyer, wat meer glamour. Dat is geen waardeoordeel, dat is anders. Ik ben hartstikke blij dat ze naar RTL komt.”

Heel lang geleden waren Schrijver en Pauw een liefdespaar. “Jeroen en ik hadden een relatie toen we bij de Wereldomroep werkten, we waren 30. Ik dacht net dat ik het voor elkaar had en weg was-ie.”

Pauw joeg de ene na de andere dame door zijn woonboot heen. “Het heeft anderhalf jaar geduurd. Bij het RTL Nieuws kwamen we elkaar weer tegen. Ik was ongelukkig dat het uit was, maar ik had tenminste nog iets van hem.”

Ze was geen boze ex. “Ik heb toen tegen hem gezegd dat Manuela Kemp een leuke was. Later hebben zij een lange relatie gehad. Zo, dit is voor je roddelrubriek.

Het Volkskrant-interview met Loretta Schrijver kunt u lezen via Blendle.

Foto: Nick van Ormondt, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen