Giel Beelen: ‘Eindelijk naar afterparty Televizier-gala’

Giel Beelen vindt het helemaal geweldig dat hij woensdagavond eindelijk een keer onbezorgd naar de afterparty van het Gouden Televizier-Ring Gala kan gaan. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws. Beelen ruilt deze week voor even van tijdslot met zijn Radio Veronica-dj Wilfred Genee, waardoor hij niet ’s ochtends op zender is, maar ’s middags. Daardoor kan de dj een hele week lang even lekker uitslapen. “Ik kan ook naar het Televizier-gala, dat vind ik wel top“, zegt hij.

In voorgaande jaren moest Beelen steeds vroeg naar huis. “Meestal ga ik er naartoe, maar daarna heel snel weer weg, maar nu kan ik die afterparty helemaal gek worden als ik wil.”

Beelen vindt dat Genee het momenteel goed doet in de ochtend van Veronica. “Ik heb het natuurlijk wel even teruggeluisterd. Ik heb niet live geluisterd, maar ik heb echt genoten van de jongens.”

Het is wel even wennen om niet vroeg op te staan, zegt hij. “Ik werd even wakker om 4.30 uur en toen dacht ik: o nee! Toen werd ik weer wakker na 6.00 uur en toen dacht ik: nee, echt niet! En toen daarna werd ik echt na 9.00 uur wakker.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen