Dries Roelvink wil met zoons Bauer-achtige reissoap

Dries Roelvink zou het leuk vinden om samen met zijn bekende zoons Dave en Donny een eigen reisprogramma te krijgen op SBS 6. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws, meldde Evert Santegoeds gisteren op tv. Roelvink denkt aan een programma zoals Frans en Mariska Bauer die hebben. Elk jaar reizen ze af naar een ander land om zich daar onder te dompelen in de lokale cultuur. De Ik Kom Ik Kom Eraan-zanger denkt dat het leuke televisie op zou leveren.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe format met de Roelvinkjes. “Het is nog iets te vroeg om te zeggen hoe het eruit gaat zien. Zelf zou hij graag willen dat hij met zijn jongens op reis gaat, zoals de Bauertjes dat doen“, aldus Santegoeds.

De hoofdredacteur van Privé denkt dat dat een leuk format zou zijn. “Dat lijkt me ook wel leuke televisie opleveren.”

Het zou volgens de showkenner zomaar een kijkcijferhit kunnen worden. “Naar de vorige shows werd ook goed gekeken door Nederland, dus er komt zeker een vervolg, maar hoe: dat moeten we nog even afwachten.”

De naar RTL 4 overgestapte Bauer keert ook weer terug met zijn reisprogramma. Voor het volgende seizoen gaat hij naar Argentinië.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen