Dionne en Rik strak in pak voor Televizier-persfoto

Dionne Stax en Rik van de Westelaken zijn op de foto gegaan voor de PR van het Gouden Televizier-Ring Gala, dat volgende week woensdag wordt uitgezonden op NPO 1. Dat heeft de AVROTROS onthuld. Zowel Dionne als Rik dragen op de foto een chique smoking. Het is niet bekend of dit ook hun outfits zijn die ze tijdens het televisiegala zullen dragen, maar de verwachting is dat de presentatrice zal schitteren in een designerjurk. Voor haar is het prijzengala één grote oefenklus.

Het gerucht gaat dat Stax wordt klaargestoomd voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival en het Gouden Televizier-Ring Gala is net als het liedjesfestijn een belangrijk tv-evenement, maar dan in het klein.

De strijden om de Televizier-Ring gaat dit jaar tussen Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. De meeste mensen denken dat de realitysoap van Martien Meiland met de prijs naar huis gaat.

Alle drie de programma’s zijn momenteel nog op zender, dus ze kunnen alle drie reclame maken. Chateau Meiland zit met zijn uitzendingen het dichtst op het tv-gala, namelijk twee dagen ervoor op maandag.

De reden dat Dionne dit jaar naast Rik staat, is omdat de vaste host Jan Smit genomineerd is met Beste Zangers.

Foto: AVROTROS, Roland J Reinders

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen