Beau tegen Frank Dane: ‘Je bent altijd zo mysterieus!’

Beau van Erven Dorens had gisteren in zijn talkshow zijn vroegere BLVD-maatje Frank Dane aan tafel. Hij confronteerde hem daar met zijn mysterieuze gedrag. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Er is, zelfs bij zijn directe collega’s, weinig bekend over het privéleven van de broer van Robert Jensen. “Jij bent altijd een beetje mysterie, Frank. Ik ken jou zelfs goed en ik weet nog niks van je. Ik weet bijvoorbeeld dat jij een vrouw hebt, maar ik heb geen een foto van haar kunnen vinden.

Dane: “Nee, dat komt omdat ik natuurlijk zelf ook niet zo vaak naar die feestjes ga en het is natuurlijk ook heel gek als zij zonder mij gaat.”

Beau: “Maar dan nog: geen één foto van haar te vinden. Ze bestaat echt?

Dane: “Ja, ze is er. Het kindje is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Hoe ziet ze eruit? Het is het mooiste meisje van de wereld en ik ben echt ontzettend verliefd. Ik denk dat ik echt wel een beetje mijn soulmate heeft gevonden in haar.”

Even later deelde Dane nog een flinke plaagstoot uit aan Beau, toen Beau vroeg: “En hoe is het met de cijfers? Daar moet je toch altijd even over praten, want dat is in onze business altijd super belangrijk. Is het ingestort?

Dane snoeihard: “Ik denk dat ik ook maar een tafel neer ga zetten.”

Beau: “Ha ha ha. Ohhhh. We moeten naar de reclame! Nee maar, hoe gaat het?

Dane: “Die gaan echt prima. Ik had zelf verwacht dat er heel wat luisteraars zouden vertrekken en dat is niet gebeurd. Dat is het mooiste waar ik op hadden kunnen hopen. De mensen zijn gebleven en dat is echt heel fijn.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen