‘Utopia wordt opgevolgd door revival Big Brother’

Het lijkt er voorzichtig op dat Utopia van de buis gaat om plaats te maken voor een revival van Big Brother. Radio Veronica-sidekick Rick Romijn heeft in de wandelgangen van Talpa Network namelijk gehoord dat de realityshow nieuw leven in wordt geblazen. “Ik hoorde in de wandelgangen dat Big Brother terug gaat komen. Het zou dan begin het nieuwe jaar moeten gaan plaatsvinden“, aldus de bekende radiomaker. En juist aan het eind van dit jaar houdt Utopia op te bestaan.

Radio Veronica-ster Wilfred Genee: “Dus die Paul Römer komt terug bij Talpa, die Big Brother ooit samen met John de Mol heeft verzonnen, en Big Brother keert terug. Hij zit hier op de gang.

De vooravond van SBS 6 bestaat nu uit Utopia (18.00 uur), Hart van Nederland en Shownieuws (19.00 uur), Man Bijt Hond (19.30 uur) en Lingo (20.00 uur). Vooral het laatste uur blijkt momenteel een groot succes.

Eerder deze zomer kondigde SBS 6 aan dat de stekker uit Utopia gaat, om plaats te maken voor iets anders in de programmering.

Het zou dus zomaar kunnen dat de vooravond van SBS 6 straks een nóg nostalgischer karakter krijgt en Utopia wordt opgevolgd door een revival van Big Brother.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen