Klaas Dijkhoff is fan van Ranking the Stars

Klaas Dijkhoff, fractievoorzitter van de VVD, is fan van het programma Ranking the Stars met Paul de Leeuw. Dat zei hij maandagavond in Jinek, waar hij net als De Leeuw aan tafel zat. De VVD heeft Ranking the Stars altijd gebruikt als voorbeeld waarom de NPO flink gekort zou moeten worden, maar stiekem blijken ze bij de partij dus behoorlijk fan van de BN’er-show. Fractievoorzitter Dijkhoff mist geen aflevering van de show, die nu bij RTL 5 zit. “Dit kijk ik ook steeds, ik kijk het dan terug.

Martien Meiland is de spraakmakendste ster van Ranking the Stars. Ook Dijkhoff vindt hem leuk om te zien. “Hij is volkomen zichzelf, dat helpt. En volkomen anders dan de meeste mensen die thuis zitten te kijken.

Zelf kijkt Paul de Leeuw het programma níet, vertelde hij aan tafel. “Nee, ik kijk het niet terug. Ik denk vaak: waarom heb ik dat gezegd?! Ik vind het zo gênant wat ik zeg. Het is soms zo plat. Ik vind het leuk dat mensen kijken, maar ik kijk zelf minder graag.

De Leeuw vindt het wel heel leuk dat Ranking the Stars door de verhuizing van NPO 3 naar RTL 5 een kijkcijferboost heeft gekregen. “Ik denk dat het te maken heeft met het tijdstip, namelijk dat we in september uitzenden. Vroeger zonden we namelijk in de zomervakantie uit, als er veel mensen weg zijn. Met uitgesteld kijken halen we ook hoge kijkcijfers. Ook is Martien Meiland erbij en dat is toch echt de klapper van dit moment op tv.”

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen