John de Mol keurt alle liedjes It Takes 2 zelf

Geplaatst op vr 06 sep 2019 om 9:30

De geruchten dat John de Mol zich tot in de kleinste details met zijn tv-producties bemoeit, kloppen helemaal. Dat heeft Jan Joost van Gangelen gezegd tijdens een interview met zijn baas op Radio Veronica. Van Gangelen deed eerder dit jaar mee met It Takes 2 en zag De Mol toen van dichtbij aan het werk. Het viel hem op dat de mediamiljardair zich met alles bemoeide. “We hebben samen meegedaan aan It Takes 2, want jij was de baas en ik was een deelnemer dit jaar“, begon hij.

Hoe is De Mol achter de schermen? “Dat is heel leuk, want dat weten de mensen thuis niet, maar als je dan een rondje verdergaat – en ik mocht een rondje of vier door – dan is er daarna een soort muziekvergadering en degenen die doorgaan die moeten dan aan een soort tafel van Arthur. John is dan Koning Arthur en dan ga je allemaal muzieknummers aandragen en dan gaat John er wat van zeggen.”

De kandidaten moeten het liedje dat ze willen zingen eerst aan John voorleggen. “Je mag uiteraard ook je eigen smaak bepalen, maar dat vind ik wel mooi John, want je bent wel heel stellig als het gaat om ‘dat vind ik niks’.”

De Mol bevestigt dat beeld. “Ja, maar dan meer vanuit een overzicht voor het gehele programma, hè? Alle talenten die aan zo’n programma meedoen komen met hun eigen favoriete liedjes en in 99 van de 100 keer is er op zich met die liedjes niets mis, maar ik kijk altijd naar een hele uitzending, dus op het moment dat iedereen ineens met een langzaam liedje komt en je zegt ‘prima, doe het maar’, dan zit je een hele uitzending naar langzame liedjes te kijken.”

Een hele aflevering vol langzame liedjes is voor niemand leuk, aldus De Mol. “Dat zal de kijker niet zo waarderen, denk ik.”

Foto: William Rutten
17 Reacties op “John de Mol keurt alle liedjes It Takes 2 zelf”


 1. Bep

  Vandaar dat SBS6 mislukt.We kijken naar John z’n smaak en dat vinden 122.000 kijkers heel leuk, de rest kijkt naar Npo1.

 2. #NPO Kijker#

  Top Talpa! John de Mol is geweldig, fenomenaal!

 3. Henk

  Over 2 jaar is Talpa nietszeggend onderdeel van RTL.
  En daar mag De Mol mee in zijn handjes knijpen.
  Verlies momenteel: 2.5 miljoen euro per week.

 4. @Henk

  Fake news!

 5. #NPO Zeiker#

  #NPO kijker# is dus eigenlijk #JdM Pijper#. Maar ergens wisten we dat ook al. Sökkel.

 6. Leo

  @ #NPO Zeiker#
  Fri 06 Sep 2019 om 10:23

  Jij bent gewoon een dom figuur dat overal intrapt.

 7. #NPO Zeiker#

  Leo ga terug in je dwangbuis

 8. Anoniem

  John geef ons een realityshow met heel veel drama.

 9. Anoniem

  Zoiets als De Gouden Kooi.

 10. Leo

  @Anoniem
  Fri 06 Sep 2019 om 10:41

  Is er al: Talpa.
  Eén groot drama.

 11. Henk

  Ik ben Henk de spermatank. Vanavond weer leegspuiten in de vagina van moeder de vrouw

 12. Henk

  En Talpa wordt groot en over een paar jaar is RTL property van De Mol

 13. Sjors van Kempen

  Dan zit John als King Arthur de liedjes te kiezen voor 1 of andere onbenullige spelshow, dan biedt-ie nationale psychopaat Dotan een nieuwe kans, dan weer geeft-ie Patty een beurt in een reteduur hotel in Bangkok.

  Die man kan alles en is overal.

 14. Rene vd Gijp

  Ik weet waarom Jan Joost altijd zijn mouwen opstroopt.
  Tot zover gaan zijn armen in de anus van Johan.
  Hahahahahah ahaha. Mooi man. Niks mis mee.

 15. FlyingLotus

  Daarom is John de Mol miljardair en de meeste anderen niet.

  Alleen domoren maken zich druk om het feit dat De Mol zich overal mee bemoeit.

 16. Donald Dumb

  Haha ja hoor.
  John de Mol die liedjes keurt. Ja hij is van huis uit natuurlijk muzikant en liedjesschrijver en heeft er verstand van goede songs te schrijven.
  Wat een farçe…wat een clown…

 17. Dominee Bonk

  De longen van John de Mol zijn verteerd door zijn rookverslaving. Dat gaat hem zeker parten spelen, dan zijn we van deze dictatuur van de Mol af. Amen. God hebbe mijn ziel

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.