Waylon eerste gast in Özcan Akyols Sterren op het Doek

Geplaatst op vr 23 aug 2019 om 8:30

Het is bekend wie de eerste gast is in de revival van Sterren op het Doek met Özcan Akyol als de nieuwe presentator: zanger Waylon. Dat mocht Shownieuws gisterenavond onthullen. Waylon wilde graag meedoen aan het programma, dat vroeger gepresenteerd werd door Hanneke Groenteman. “Er zijn eigenlijk niet zo veel programma’s meer waar ik aan mee wil doen. Sterker nog: er is nog maar één programma waar ik aan mee wilde doen en dat is Sterren op het Doek.”

Akyol vindt het ook leuk dat Waylon zijn eerste gast was. Drie kunstenaars hebben van hem een portret gemaakt. “Hij had echt moeite met kiezen, maar het is hem uiteindelijk gelukt.

De AD-columnist vindt Sterren op het Doek een topshow. “Ik was destijds wel een vaste kijker van het programma. Het is echt van die feelgoodtelevisie die je ’s avonds op de bank kijkt met een zak chips en een paar blikken cola.”

Gaat hij het heel anders doen dan Groenteman? “Het feit is dat Hanneke Groenteman en ik twee heel verschillende persoonlijkheden zijn en dat we een andere tone of voice hebben. Ik zal misschien net iets brutaler en ongepolijster zijn.”

Sterren op het Doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Foto: Omroep MAX
11 Reacties op “Waylon eerste gast in Özcan Akyols Sterren op het Doek”


 1. mart

  Dit lijkt mij echt een verademing. Eindelijk weer goede gesprekken in een leuk format.

 2. Feut

  Nog nooit gezien, zal een poging wagen alhoewel die ozkan wel een pedant kereltje is. Dat herken ik omdat ik het zelf ook ben.

 3. critikast

  Okzan moet gaan oppassen. Overdaad schaadt! Ik lees zijn columns ook al enkele keren per week in mijn regionale krant. Met wisselend genoegen. Hij krijgt steeds meer trekjes van een pedante salonturk, die ogenschijnlijk nog veel met zijn afkomst bezig is, maar er het liefst snel afscheid van zou willen nemen.

 4. Curryworst

  Ik hoop dat zijn aanpak heel anders is dan Groenteman.
  Zij was altijd op zoek naar de traan. Beetje vissen naar de ellendige jeugd, ziek kind, te jong overleden moeder etc.
  En de camera maar weer inzoomen op het geëmotioneerde gezicht.

 5. Piepmuis

  Word tijd dat Waylon een eigen muziekprogramma krijgt. Elke week een aflevering. #beste zanger van NL.

 6. peacock and whitemen

  Ben benieuwd wanneer de belofte nagekomen word dat eus een aflevering van dwdd mag presenteren

 7. Durum

  Wat mij betreft een valse start van Akyol. Ik heb namelijk een pesthekel aan Waylon.

 8. Grace321

  Lijkt me leuk

 9. Dus

  Waylon heeft er iig een goede karakteristieke kop voor. Zullen die kunstenaars blij mee zijn.

 10. erdogan

  wanneer nodigt hij mij eens uit

 11. TamaraXX

  Ben fan van Ozcan en vond het programma destijds een verademing, ondanks het linkse gutmensch Groenteman. Hoop dat het succesvol wordt alhoewel ik de nodige tegenzin zal moeten overwinnen om Waylon te zien…wat een nonvaleur!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.