Tim Douwsma werd heel oppervlakkig door BN’er-schap

Tim Douwsma, die in 2007 beroemd werd door zijn deelname aan de SBS 6-show So You Wannabe A Popstar en negen jaar later The Next Boy/Girl Band presenteerde voor dezelfde zender, werd heel oppervlakkig van de roem. Dat vertelt hij in de nieuwste LINDA. Douwsma voelde zich even helemaal het mannetje. “Een dikke auto, populariteit, succes, het leek me allemaal even flitsend en spannend. Inmiddels ben ik erachter dat daar het geluk echt niet in zit“, aldus de zanger.

Hij verloor zijn karakter volledig. “Vijf jaar geleden was ik veel te veel met de buitenkant bezig. Maakte ik me druk of ik op de gastenlijsten stond van populaire clubs.”

Douwsma bezocht allerlei feestjes. “Maar het was zo leeg allemaal. Doodongelukkig werd ik ervan. Ik vervreemdde van mezelf, dit was ik helemaal niet.”

Nu heeft hij het roer volledig omgegooid. “In reactie daarop ben ik heel veel de natuur in gegaan, lekker gaan sporten, gezonder gaan eten. Dat heeft me ontzettend goed gedaan.

Inmiddels woont hij met zijn vriendinnetje tussen de koeien en paarden van Friesland. “Ik rijd voor mijn werk via de Afsluitdijk in een uur en een kwartier naar de Randstad.

Het LINDA.-interview met Tim Douwsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen