Tim Douwsma werd heel oppervlakkig door BN’er-schap

Geplaatst op ma 19 aug 2019 om 11:40

Tim Douwsma, die in 2007 beroemd werd door zijn deelname aan de SBS 6-show So You Wannabe A Popstar en negen jaar later The Next Boy/Girl Band presenteerde voor dezelfde zender, werd heel oppervlakkig van de roem. Dat vertelt hij in de nieuwste LINDA. Douwsma voelde zich even helemaal het mannetje. “Een dikke auto, populariteit, succes, het leek me allemaal even flitsend en spannend. Inmiddels ben ik erachter dat daar het geluk echt niet in zit“, aldus de zanger.

Hij verloor zijn karakter volledig. “Vijf jaar geleden was ik veel te veel met de buitenkant bezig. Maakte ik me druk of ik op de gastenlijsten stond van populaire clubs.”

Douwsma bezocht allerlei feestjes. “Maar het was zo leeg allemaal. Doodongelukkig werd ik ervan. Ik vervreemdde van mezelf, dit was ik helemaal niet.”

Nu heeft hij het roer volledig omgegooid. “In reactie daarop ben ik heel veel de natuur in gegaan, lekker gaan sporten, gezonder gaan eten. Dat heeft me ontzettend goed gedaan.

Inmiddels woont hij met zijn vriendinnetje tussen de koeien en paarden van Friesland. “Ik rijd voor mijn werk via de Afsluitdijk in een uur en een kwartier naar de Randstad.

Het LINDA.-interview met Tim Douwsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
17 Reacties op “Tim Douwsma werd heel oppervlakkig door BN’er-schap”


 1. Bas Smit

  Oprecht van hem dat ‘ie dit zegt

 2. Frl

  Weer een reclame voor “de Linda”…..zucht.

 3. IP Reclame

  Frolic, nu met extra vlees. Lekker voor u en lekker voor uw hond.

  Frolic, nu met extra vlees!

 4. M.

  Wat doet hij dan? reality iets of zo?!

 5. anoniem

  deze 2 kunnen elkaar een hand geven

  alles wat ze aanrakken

  verandert in geen succes

  mam

  ik heb nep thee voor je

  hoe zit het met me beugel

 6. Dennis

  nou gefeliciteerd

 7. Tilly

  Ja, want daarvoor had hij natuurlijk enorme diepgang….

 8. Andreas

  Bekend zijn maakt je niet oppervlakkig, dat is gewoon een karaktertrek die ook bij onbekende mensen voorkomt. Hooguit versterkt oppervlakkigheid bij het bekend worden. Maar wees gerust Tim, we hebben allemaal wel karaktertrekjes die niet zo positief zijn. Dus je verhaaltje in de Linda was vulling.

 9. Donald Dumb

  Welk succes had deze knaap precies?

 10. Norvo

  Nou, diepgang? Voorlopig loopt meneer nog gewoon z’n hele babyuitzet bij elkaar te bietsen op Instagram met keiharde sponsor posts en filmpjes. Schaamteloos, maar hey: gratisch is gratisch.

 11. GERUCHT

  Art Rooijakkers is gezien in Laren(NH). Het gerucht gaat dat hij voor Talpa “The Gooi Project’ gaat maken. Hierin worden daklozen als Gordon gevolgd, welke door de Handel’s-crisis tussen China en de VS in de problemen zijn geraakt. Op de woning van Gordon in Blaricum rustte 4x de waarde aan hypotheek en een garage stond vol aan onverkoopbare Z Afrikaanse wijn. Art herkent dit probleem. “Ten tijde van mijn laatste klus bij RTL werd ik ook door iedereen met de nek aangekeken”.

 12. dennis

  Onze bnn’s lopen vaak naast hun schoenen, gaat tegen werken, kijk maar naar onze ooit geliefde Wendy.

 13. Wyatt

  Wie?

 14. Tv junkie xl

  Tim Douwsma…..1 hap gebakken lucht….met die vreselijk geregisseerde Instagram foto’s van ‘m. En dan nog zeggen dat t niet om de buitenkant gaat…hij ging t toch proberen in USA….tja we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

 15. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Welke kapper heeft deze knul?
  Zijn haar zit altijd zo goed 👌

 16. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Op 08:24 dat ben ik niet hoor

  Dikke kus

  Henny Huisman

 17. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Op 11.30 is mijn tweelingbroer

  Dikke knuffel

  Henny Huisman

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.