Studio Sport-ster Sjoerd van Ramshorst fan van VI

De mannen van Veronica Inside mogen dan wel week na week afgeven op het ‘bloedsaaie’ Studio Voetbal, maar de tijdelijke presentator van dat programma, Sjoerd van Ramshorst, kijkt omgekeerd wél graag naar VI. Dat geeft hij aan in gesprek met de VARAgids. Van Ramshorst geniet van VI’s lichtheid. “Televisie is voor mij ook werk en dus kijk ik veel sport. Veronica inside vind ik een vermakelijk programma. Ik moet er vaak om lachen. Tv is ook ontspanning, er mag gelachen worden.”

Toch is Wilfred Genee niet zijn favoriete presentator. “Ik kijk graag naar goede tv-presentatoren. Mart Smeets was mijn favoriet. Mart gaf je het gevoel dat je bij hem in de huiskamer zat en dat hij je verhalen ging vertellen.

Zoiets als Mart hebben we volgens hem niet meer. “Mart verstond de kunst om van elk programma een feest te maken zonder dat hij slingers hoefde op te hangen. Mart was als presentator van de buitencategorie.”

Wie is zijn favoriet van de presentatoren die nog wél op tv zijn? “De allerbeste interviewer van Nederland vind ik Jeroen Pauw. Die man levert vijf dagen in de week een prestatie van formaat. Dat is topsport.”

Het VARAgids-interview met Sjoerd van Ramshorst kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen