Studio Sport-ster Sjoerd van Ramshorst fan van VI

Geplaatst op za 17 aug 2019 om 8:00

De mannen van Veronica Inside mogen dan wel week na week afgeven op het ‘bloedsaaie’ Studio Voetbal, maar de tijdelijke presentator van dat programma, Sjoerd van Ramshorst, kijkt omgekeerd wél graag naar VI. Dat geeft hij aan in gesprek met de VARAgids. Van Ramshorst geniet van VI’s lichtheid. “Televisie is voor mij ook werk en dus kijk ik veel sport. Veronica inside vind ik een vermakelijk programma. Ik moet er vaak om lachen. Tv is ook ontspanning, er mag gelachen worden.”

Toch is Wilfred Genee niet zijn favoriete presentator. “Ik kijk graag naar goede tv-presentatoren. Mart Smeets was mijn favoriet. Mart gaf je het gevoel dat je bij hem in de huiskamer zat en dat hij je verhalen ging vertellen.

Zoiets als Mart hebben we volgens hem niet meer. “Mart verstond de kunst om van elk programma een feest te maken zonder dat hij slingers hoefde op te hangen. Mart was als presentator van de buitencategorie.”

Wie is zijn favoriet van de presentatoren die nog wél op tv zijn? “De allerbeste interviewer van Nederland vind ik Jeroen Pauw. Die man levert vijf dagen in de week een prestatie van formaat. Dat is topsport.”

Het VARAgids-interview met Sjoerd van Ramshorst kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS
21 Reacties op “Studio Sport-ster Sjoerd van Ramshorst fan van VI”


 1. "Veronica Doet Het?....Beter!";

  Waar blijven de kijkcijfers?

 2. OudNieuws

  De mannen van Veronica Inside waren juist heel positief over het vernieuwde
  Studio Voetbal met Sjoerd als presentator.

 3. Radboud

  Hou je mond, bolle!

 4. Paolo

  Grote jongen ben je. Ik neem je nick uit piëteit niet eens over.
  Het is je gelukt met je provocaties.

 5. Meneer Kaktus

  Dit is een talent.

 6. HansR

  De VI mannen spelen teveel op de man. Genee wil ze nog wel eens afremmen, maar geniet duidelijk van het afzeiken door Johan en Renee. Het zijn tenslotte hun kijkcijfer concurrenten die belachelijk gemaakt moeten worden. Hierbij vergeten ze dat de echte voetballiefhebber ook graag naar NOS, Fox en Ziggo talk kijken. Fox wordt dan ontzien vanwege geldelijk belang.

 7. jan

  Ik vond die Sjoerd van Ramshorst wel ok tijdens het dames EK. Verder kijk ik geen staatstv.

 8. NatteNel

  Misschien houd Sjoerd om afgezeken te worden?

 9. o.p. lichter

  Goed gezien hansr ik mag graag alle voetbal praat programma’s kijken allemaal hebben ze wel iets , erger me wel soms aan het ophemelen van fox , zo bijzonder zijn ze ook weer niet .meestal genoeg aan de samenvattingen van studio sport .

 10. Pablo

  Sjoerd de lispelaar. Ik gun iedereen met een beperking een leuke baan hoor, maar wie heeft in godsnaam ooit bedacht dat iemand die slist wel presentator kon worden? Is dat onder her mom van diversiteit geweest ofzo? Zo van, hey we hebben een pot, een allochtoon, dus nu nog eentje met een spraakgebrek.

 11. Menno

  Ster!! Laat me niet lachen. Eerder een vallende ster.

 12. VI van Talpa is door het ijs gezakt beroerde kijkcijfers

  De geldgraaiers van VI met hun hoge narcistische karakter eigenschappen en onvoldoende deskundigheid zakt steeds meer door het ijs.

  De dubieuze heertjes komen niet meer boven de 500 k. Terecht dat deze heertjes binnenkort van de buis gehaald moeten worden door Sjon.
  Domme seksistische grappen, slappe humor met al maar weer repeterende teksten is aan het einde van haar latijn.

  Lekker gedaan door Talpa veel geld voor gebakken lucht, was overigens te voorspellen.

  Een flop per de flop zit er met gemak weer aan te komen. De gunfactor is er gewoon niet bij de t okkiezenders van Talpa.

 13. Ronaldz

  VI is een van de weinige programma’s die zo lang duurt en het ook onderhoudend is.
  Heerlijke die humor, hun onafhankelijkheid en schoppen tegen al die heilige huisjes.
  Mensen met lange tenen en die zichzelf veel te serieus nemen komen bij VI in de gehaktmolen. Fantastisch programma, Genee, Derksen en Gijp maken heerlijke amusement. Studio Voetbal zet ik altijd op als ik moeilijk in slaap kan komen. Binnen 10 minuten ben ik in dromenland.

 14. TopShow

  @12:25;
  Waar heeft u gezeten de laatste tijd. Toch niet onder die bewuste steen..?

  De markaandelen van Veronica Inside, op zowel maandag (meer dan 11%) als vrijdag (meer dan 9%) , zijn meer dan prima op zo´n kleine zender!
  VI scoort trouwens ietje beter dan in de RTL7 tijd. Zeker op vrijdag.

  @Ronaldz12:42,
  Helemaal met je eens!
  Behalve dat ik al jaren niet meer naar SV kijk. Inderdaad te slaapverwekkend…

 15. Erik

  Aldus een onderzoek onder 1250 huishoudens

 16. "Veronica Doet Het?....Beter!";

  Veronica Inside op de 22ste plaats met 432.000 kijkers, UtopiA op de 23ste plaats met 372.000 kijkers. Was vanmorgen om 8.00 al bekend, maar niet op MC….

 17. Erica Dijkstra

  MC heeft gemist dat de VI mannen zich afgelopen week juist lovend uitlieten over deze presentator.

 18. Joto

  zeiken met kijkers

 19. GERUCHT

  Art Rooijakkers is gezien op de Westergas in Amsterdam. Het gerucht gaat dat hij vanaf oktober de vaste sidekick wordt van Mathijs. Art is vooral blij dat hij zich nu eindelijk kan presenteren als “Ariane”. “Ik weet al sinds mijn 12e dat ik in een verkeerd lichaam zit.” “Mijn eerste tv-ervaring deed ik op als bordjes-draaier bij Rad Van Fortuin, maarja dat stopte vroegtijdig, toen maar aan de slag gegaan als redacteur van Nova en de rest is historie.

 20. arie

  Ja Sjoerd de slijmjurk, Sjoerd de stoelpootzager , hij denkt
  “if you can’t beat them join them.

  Op die manier probeert hij de kritiek op zijn functioneren te onmzilen.

 21. aammehoela

  Als NPO-aanhanger ben ik het wel eens met Sjoerd. En de heren van VI zien ook liever Sjoerd dan Tom Egbers. Sjoerd weet het saaie er van af te halen. Maar zoals eerder aangegeven, VI is op zijn tijd een leuk programma, maar niet om er wekelijks naar te kijken. Momenteel kijk ik het tot het eerste reclameblok, dan kijken we op verzoek van mijn vrouw naar “We zijn er bijna”. Zij vindt alles leuk, ik vind de natuur die men laat zien prachtig. Dus TopShow, ben het zowaar grotendeels met je eens. Maar hopelijk kijk je het nu eens met Sjoerd. Zeker nu ook die Theo Jansen er zit, vorig seizoen nog bij Tan op RTL7.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.