Songfestival-schreeuwmeid Emma in Ranking the Stars

Emma Wortelboer, het schreeuwmeisje dat de punten uitdeelde tijdens het Songfestival, doet mee aan het eerste RTL-seizoen van Ranking the Stars. De eerste aflevering is op 4 september. Dat heeft Paul de Leeuw woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. De Leeuw maakte de eerste namen bekend. Onder meer Kjeld Nuis, Steven Brunswijk, Anny Schilder, Rianne van Dorst, Roy Donders, Patricia Paay, Frits Huffnagel en Inge de Bruijn doen ook mee aan de tv-show.

Dat is niet de hele sterrencast. “Er zijn er nog een paar, maar die hou ik nog even voor me om de spanning op te bouwen voor de uitzending op 4 september, als we gaan beginnen. We hebben echt ontzettende leuke namen.

De Leeuw vertelde telefonisch aan Luuk Ikink dat er ook veel sterren hebben geweigerd. “Jij hebt nee gezegd, Caroline heeft nee gezegd, Wilfred heeft nee gezegd, Peter R. de Vries heeft nee gezegd.

Waarom zeggen veel sterren nee? “Geen gevoel voor humor“, grapte hij.

Misschien komt het ook door het imago van Ranking, aldus De Leeuw. “De afgelopen twee jaar ging het er iets te grimmig aan toe en nu proberen we de lol weer een beetje terug te krijgen. Ik vind het leuk om weer de host te zijn voor het zestiende seizoen.

Vanaf de bank merkte Marc van der Linden nog op: “Ik vond het altijd leuk om mee te doen, maar ik ben niet gevraagd.

Ranking the Stars is vanaf woensdag 4 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen