RTL 4 onthult persfoto’s vernieuwd The Voice Senior

Door de rooftocht van John de Mol door de panden van RTL, ziet het komend najaar er iets anders uit bij ’s lands grootste commerciële zender RTL 4. Te beginnen met het kroonjuweel van de zendergroep: de The Voice-franchise, notabene een productie van De Mol. De mediamiljardair heeft Voice-presentatrice Wendy van Dijk weggekaapt naar zijn eigen zender en dat betekent dat we op 30 augustus voor het eerst een nieuwe Voice-presentatrice zien: Lieke van Lexmond.

Samen met Martijn Krabbé verzorgt Van Lexmond de presentatie van The Voice Senior. De jury bestaat uit vier grote namen: Angela Groothuizen, Frans Bauer, Ilse DeLange en Marco Borsato.

Het viertal beoordeelt opnieuw de muzikale capaciteiten van de 60-plus-kandidaten die deelnemen. De winnaar krijgt niet alleen de trofee en een single, hij of zij mag ook optreden tijdens een groot concert in de ZiggoDome.

The Voice Senior is vanaf 30 augustus elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. De concurrentie is fors, want SBS 6 programmeert de kraker Helden in de modder VIPS.

De persfoto van de jury:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen