Giel vijf weken op reis na negatief reisadvies voor dj’s

Het is hartje zomer, de doelgroep ligt met goedkope zonnebrandcrème aan het zwembad van een all-inclusive Corendon-hotel en daarom knijpt Giel Beelen er vanaf vandaag even tussenuit. De timing is wat geestig, omdat de Radio Veronica-ster vorige week nog in het nieuws was met een negatief reisadvies voor dj’s. “Het is mijn motto dat je als radiomaker zo min mogelijk vakantie moet nemen“, was te lezen in de Privé. En nu gaat hij niet één, twee of drie weken op vakantie, maar maar liefst vijf weken.

Zijn vervanger Martijn Muijs moest wel even gniffelen toen hij de kop ‘Giel Beelen: ‘Dj’s moeten zo min mogelijk op vakantie” las. “Daarom vervang ik vanaf morgen vijf weken lang zijn ochtendshow op Radio Veronica“, twitterde hij gisteren.

Muijs, die normaal gesproken elke werkdag om 21.00 uur op zender is, heeft er zin in. “Mijn programma wordt dan weer overgenomen door Marisa Heutink, en dat betekent voor het eerst sinds Floortje Dessing weer een vrouwelijke jock op Veronica! (Allemaal luisteren behalve ik want ik moet vroeg slapen).

Maar wat vindt Beelen er zelf eigenlijk van? Zo min mogelijk vakantie opnemen strookt niet echt met een absentie van vijf weken. “Het zijn bij elkaar geraapte quotes van denk zo’n twee jaar geleden“, zo klinkt zijn verdediging tegen het artikel in de Privé.

Lees ook: Giel Beelen: ‘Dj’s moeten zo min mogelijk op vakantie’ (vorige week)

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen