Marieke Elsinga deelt nu zelfs huilbuien op Instagram

De vertoonzucht van BN’ers op Instagram neemt steeds ernstige vormen aan. RTL- en Qmusic-presentatrice Marieke Elsinga voelt nu zelfs de behoefte om foto’s van zichzelf te plaatsen vlak nadat ze gehuild heeft. Dat is te zien op het sociale medium. BN’ers staan van nature al graag in het middelpunt van de belangstelling, maar de komst van sociale media als Instagram heeft hun narcisme alleen maar verder aangewakkerd. Ook Elsinga toont de héle dag wat ze allemaal aan het doen is.

Elsinga peuterde via Instagram al een Fiat 500X los, schnabbelt bij door producten als Vichy’s Minéral 89 te promoten en hemelt zichzelf er graag de wereld in door te roepen dat ze prijzen pakt voor radio én tv.

Maar ook al haar ditjes-en-datjes deelt Elsinga met de rest van de wereld. Zo gaf ze onlangs aan dat ze al geruime tijd, zonder dat ze het door had, cappuccino zonder koffie drinkt.

Nu is het tijd voor een huilfoto. “Op social media lacht iedereen. Wie maakt er immers een foto als je huilt? Toch is huilen soms zalig. Ook ik ben wel eens verdrietig, saggo, eenzaam. Net nog. Om niks hoor. Maar tranen zie je nooit op insta. Dus daarom. En no worries: niks aan het handje.

Wat heerlijk eerlijk en authentiek is deze vrouw toch, roept Leco van Zadelhoff uit. “Heerlijke leuke lieve echte vrouw!!! Love you!!!!!!😘

Ook de rest van bekend Nederland kwijlt er weer overheen. “Love you! ❤️“, roept Jan Versteegh.

Chantal Janzen: “💗

En Sander Hoogendoorn: “Laat je tranen zien! Wat goed Marieke 😘.

Na deze flinke aandachtsshot gaat het hopelijk weer helemaal goed met Elsinga.

De huilfoto:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen