Radiozenders trekken aan besnorde dj Bram Krikke

De besnorde SLAM-dj Bram Krikke, ook wel bekend als het failliet van de RadioRing-verkiezing, wekt veel interesse op bij concurrerende mediapartijen. Dat vertelt hij in gesprek met Broadcast Magazine, meldt Radiofreak. Krikke voert regelmatig gesprekken met concurrenten van SLAM, waar hij elke dag van 19 tot 22 uur een programma maakt. “Er wordt veel aan me getrokken. Ik praat met partijen die interesse tonen, maar ik zit lekker bij SLAM”, zo laat het radiotalent weten.

Sinds het winnen van de Zilveren RadioSter staat Krikke in het middelpunt van de belangstelling. “Deuren gaan open die eerst potdicht waren, vooral met betrekking tot de televisie. Iedereen weet me opeens te vinden.

Waar kan de concurrentie hem mee verleiden? “Er hangt iets magisch omheen. Ik luister al jaren radio en alle groten der aarde hebben een ochtendshow gedaan. Ik zou het ook graag eens ervaren.

Ik ben wel van plan een andere kant van mij te laten horen. Nu ben ik vooral droog en schopperig, maar ik kan ook heel serieus zijn. Dat laat ik alleen niet zo vaak zien.

Onlangs schold Krikke RTL 4-ster Martijn Krabbé de huid vol. Hij vindt hem een vervelende dikke pad met een slecht aura.

Foto: SLAM

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen