Bridget Maasland durft niet in De Slimste Mens

Bridget Maasland durft niet mee te doen aan De Slimste Mens, de razend populaire kennisquiz van NPO 2. Dat zegt de presentatrice van De Zwakste Schakel in Veronica Magazine. Maasland is al een paar keer gevraagd om mee te doen aan de kijkcijferhit van Philip Freriks en Maarten van Rossem, maar ze heeft de boot elke keer afgehouden. De reden is faalangst. “Als tijdens m’n werk de camera op me staat, heb ik nergens last van. Dan ben ik heel zeker, heb ik alles onder controle.”

Ze vervolgt: “Maar zodra ik een goed of fout antwoord kan geven, zodra ik kan winnen of verliezen, raak ik volledig in de vlek.

Maasland vindt het niet leuk als ze op televisie volledig door het ijs zakt met haar algemene kennis. “Als ik thuis naar De Slimste Mens zit te kijken, weet ik best veel antwoorden, maar zou ik in de studio zitten, dan zou ik volledig blokkeren. Omdat ik het eng vind.”

Hoe het komt? “Pure faalangst.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen