Bridget Maasland durft niet in De Slimste Mens

Geplaatst op Mon 13 May 2019 om 9:30

Bridget Maasland durft niet mee te doen aan De Slimste Mens, de razend populaire kennisquiz van NPO 2. Dat zegt de presentatrice van De Zwakste Schakel in Veronica Magazine. Maasland is al een paar keer gevraagd om mee te doen aan de kijkcijferhit van Philip Freriks en Maarten van Rossem, maar ze heeft de boot elke keer afgehouden. De reden is faalangst. “Als tijdens m’n werk de camera op me staat, heb ik nergens last van. Dan ben ik heel zeker, heb ik alles onder controle.”

Ze vervolgt: “Maar zodra ik een goed of fout antwoord kan geven, zodra ik kan winnen of verliezen, raak ik volledig in de vlek.

Maasland vindt het niet leuk als ze op televisie volledig door het ijs zakt met haar algemene kennis. “Als ik thuis naar De Slimste Mens zit te kijken, weet ik best veel antwoorden, maar zou ik in de studio zitten, dan zou ik volledig blokkeren. Omdat ik het eng vind.”

Hoe het komt? “Pure faalangst.

Foto: RTL
16 Reacties op “Bridget Maasland durft niet in De Slimste Mens”


 1. #NPO kijker#

  Begrijpelijk

 2. Zalmneusje

  Nee hoor Bridgetje. Niks faalangst, gewoon domheid.

 3. Enzo Voorthuijsen

  Bridget is de zwakste schakel.

 4. Godefroy France

  BNers,,,, nemen iedereen de maat,,,, maar ohwee als er een tegengeluid komt,,,dit te stom om te schijtenvolk valt dan en masse door de mand,,,en maar janken,,,ook dat levert aandacht op,,, voortplanting van deze nuttelozen verbieden!!!!

 5. K

  Snap ik helemaal.

 6. zeurpiet

  Ik snap niet dat jullie zomaar meedoen met geven van gratis publiciteit. Het gaat allemaal nergens over en heeft als enige doel mensen naar die bagger te laten kijken.
  Of verdienen jullie van MC er wel aan?

  Niemand is gebaat bij ook maar enige kennis over dit mens en de troep die op die zenders worden uitgezonden. Het gaat alleen maar om geld, het gaat niet om de kijkers, niet om de makers. Het gaat om de poen en meer niet. Je zou bijna gaan denken dat er een soort publieke omroep moet komen die mensen vrijwaart van kijken naar dit soort visuele diarree. Maar helaas, we weten allemaal hoe dat aan het aflopen is dat publieke idee……

 7. Ron

  En dat is maar beter ook….aan zelfkennis geen gebrek, dat moet ik haar nageven.

 8. Laurens

  Bridget moet weer veel onder de aandacht komen. Haar programma moet uiteraard verkocht worden. De marketing begint alleen steeds doorzichtiger te worden

 9. Anti PVV

  Faalangst ja dat kan iedereen overkomen.

 10. Drs. P.

  Bridget is gewoon niet zo snugger. En dat weet ze.

 11. Meneer Kaktus

  Met die ferme borsten vooruit naakt door de caravan: dat durft Bridget dan weer wel.

 12. Hermann Boring

  Fijn dat haar begeleiders dit haar hebben laten inzien.

 13. Andreas

  Mensen met een IQ dat onder de honderd ligt, moeten niet meedoen met zo’n kwis.

 14. liefkleinhertje

  Als ze samen met Georgina Verbaan (onnozel wicht) en Roxeanna Hazes (nog onnozeler wicht) zou meedoen zou het nog wel bijzondere televisie zijn .

 15. Trudy

  Bridget moet niet meedoen aan De Slimste Mens ze gaat af als een gieter meissie is niet slim en net zo dom als Roxanne Hazes die blunderde simpelmans zo dom nog nooit iemand gezien daar die zooooooooooooooooo afging

 16. Greet

  Als bekende Nederlander is dat heel begrijpelijk.Bonnie st Clair is ook nooit meer van haar IQ uitslag zwakzinnigheid afgekomen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.