Niet Patricia Paay maar dochter in Perfecte Plaatje

Patricia Paay heeft haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op het laatste moment afgezegd omdat ze een nieuwe heup krijgt, maar haar dochter Christina Curry geeft wél acte de présence. Dat heeft presentator Tijl Beckand onthuld in RTL Boulevard. Beckand maakte de hele kandidatenlijst bekend. Naast Curry gaat het om Helga van Leur, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both, Johnny Kraaijkamp, cabaretier Steven Brunswijk en Direct-drummer Jamie Westland.

Paay heeft Het Perfecte Plaatje op het laatste moment nee verkocht. “Nee, ik ga dat niet doen. Het was inderdaad rond en ik vind het ook heel erg dat ik het niet ga doen, maar ik moet eerst een nieuw heupje nemen“, gaf ze onlangs aan.

Eerder zegde ook Richard Groenendijk af. “Ik heb nu aan het programma laten weten dat ik het niet ga doen. Waarom? Ik heb 220 succesvolle voorstellingen in het land gehad en ik wil gewoon even rust.”

Het Perfecte Plaatje is toe aan het vierde seizoen. Patty Brard won in december het derde seizoen van het prima bekeken RTL-programma. Ze trad daarmee in de voetsporen van Humberto Tan en Estelle Cruijff.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen