Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van 24Kitchen

Jet van Nieuwkerk, de dochter van, is het nieuwe gezicht van de kookzender 24Kitchen. Ze is voortaan te zien in het dagelijkse programma Wat Eten We Vandaag. Dat heeft moederbedrijf FOX laten weten. Van Nieuwkerk vindt het heel erg leuk dat ze nu een vaste tv-werkgever heeft. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist“, geeft de bekende foodie aan.

Wat is haar doel? “Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!

Zenderbaas Petra Knoth vindt Van Nieuwkerk een aanwinst. “Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok.

Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?

Wat Eten We Vandaag? is dagelijks om 16.45 uur te zien bij 24Kitchen en op 24kitchen.nl.

Foto: 24Kitchen

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen