Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van 24Kitchen

Geplaatst op do 16 mei 2019 om 9:00

Jet van Nieuwkerk, de dochter van, is het nieuwe gezicht van de kookzender 24Kitchen. Ze is voortaan te zien in het dagelijkse programma Wat Eten We Vandaag. Dat heeft moederbedrijf FOX laten weten. Van Nieuwkerk vindt het heel erg leuk dat ze nu een vaste tv-werkgever heeft. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist“, geeft de bekende foodie aan.

Wat is haar doel? “Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!

Zenderbaas Petra Knoth vindt Van Nieuwkerk een aanwinst. “Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok.

Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?

Wat Eten We Vandaag? is dagelijks om 16.45 uur te zien bij 24Kitchen en op 24kitchen.nl.

Foto: 24Kitchen
36 Reacties op “Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van 24Kitchen”


 1. M.

  Gefeliciteerd.. Rens Kroes krijgt een kookprogramma bij SBS 6. Ik vind wel dat er teveel voedingsdeskundige bestaan.. Al die kookboeken, pfff

 2. MediaPrak

  Gefeliciteerd KPN (en submerken) dat jullie deze zender uit jullie pakket halen. 30% minder kijkers potentieel is vrijwel zeker zender op zwart.

 3. Trudy

  Slet van Nieuwkerk.

 4. Dr phil

  Zij had een kruiwagen met zes wielen en beentjes wijd

 5. Paolo

  Wederom een staaltje: ‘Hoe help ik de nieuwe generatie ook aan goede toekomst en een goed gevulde portemonaie’ Naar voorbeeld van de Frogertjes, Mollen, Brandsteder, De Buisonje en vele, vele anderen. Papa of Mama regelt dat wel!

 6. #NPO kijker#

  @Paolo: geef ze eens ongelijk.

 7. Meneer Kaktus

  Ik zou haar weleens van Jetje willen geven in de caravan.

 8. Sjaak

  Wat een inteelt.

 9. Anti PVV

  MediaPrak ze worden het vast wel weer eens nieuw contract.

 10. Michel

  Ben een beetje sceptisch over de persoon die ze gevraagd hebben. Heb niks met die avocado-bereiders. Ik kijk naar 24kitchen om eten klaar te maken en niet hoe ik een krop sla snijdt. Anderzijds wel blij dat 24kitchen weer gaat inzetten op eigen producties. Al die ingekochte buitenlandse programma’s zijn echt 13 in een dozijn. Ik kijk al een jaar of twee veel minder 24kitchen.

 11. Brenda

  Handige tante. Appel valt niet ver van de boom.

 12. Curryworst

  Dochtertjelief wil zoooo graag op tv. Net als haar bekende pappa.
  Eerst wat vlogs met voeding en nu op tv met gezonde salades en rabarberstengels.

 13. Peacock and Whitemen

  24 kitchen is al d00d sinds rudolph weg is.

  Die man gaf altijd goeie tips, opnames liepen door als een cake brak bijvoorbeeld en legde toen uit hoe je ze weer aan elkaar kunt lijmen.

  Veel beter dan de kookprogramma’s van tegenwoordig die uit 100 takes bestaan.

 14. Paul

  Fox probeert te redden wat er te redden valt.
  Kwaliteit zo ver teruggevallen na het vertrek van hele volksstammen nederlandse koks.

 15. Stefan

  Al die kookmeisjes zijn inwisselbaar tegenwoordig. En zoooooo verantwoord, veilig en saai. Koken is fun, maar die boodschap krijg je van deze mutsjes helemaal niet mee. Geef mij Nigella Lawson maar.

 16. Trudy

  Zal pappie Mathijsje wel voor gezorgd hebben dat Jetje op Tv komt 3x niks weer kook Tv

 17. ChristineV

  24Kitchen is niet meer. Jammer, maar professioneel verknald door de nieuwe leiding bij Fox. De ziel is uit de zender. Ik begrijp KPN heel goed. Waar 24K vroeger nog budget had voor veel eigen programma’s met eigen gezichten is dat nu helemaal verdwenen. Jet is vast heel aardig en leuk, maar niet de redding van dit zinkende schip.

 18. Henk

  De een is een banaan, een ander een citroen. Zij is meer een asperge.

 19. Bajo

  Waarom toch steeds weer een kind van een BN-ner zo’n kans geven. Ze verdient dit toch totaal niet ! Het is zo oneerlijk naar al die mensen met veel meer achtergrond hierin. Waardeloos. W a a r d e l o o s ! Blij dat deze zender eraf gegooid wordt door KPN !

 20. Michel

  Ben blij te lezen dat meer mensen zich niet meer herkennen in het huidige 24Kitchen. Gaat het kwartje bij de huidige leiding nog een keer vallen?? Met deze “foodies” ga je het ook niet redden. Als “dochter van” zal ze zich dubbel zo hard moeten bewijzen en komt ze niet weg met nóg weer een gezonde maaltijdsalade of shake. Of zeggen dat een magere pizza op een rijstwafel o zo lekker is.

 21. Jan

  Wat oneerlijk weer naar al die mensen die meer kennis en achtergrond hebben op dit gebied. Dom kind. Alsof zij kijkers trekt, donder toch op.

 22. K

  Perry en Job zijn erg leuk op 24kitchen, no nonsens koken kan erg vermakelijk zijn, niet l.u.l.l.e.n maar koken,Jet gaat daar niks toevoegen,maakt nu eenmaal gebruik van de kruiwagen.

 23. Bart

  Nog een reden voor KPN om deze zender uit het pakket te halen. Jeetje wat is dat kind toch lelijk.

 24. Michel

  @K Perry en Job niet lullen maar koken? Dat stralen ze wel uit, maar als je het gelul eruit haalt, houd je weinig koken over hoor. Wat mij betreft kleppen ze juist te veel. Al dat domme geouwehoer tussendoor… Maar ze hebben wel een eigen uniek geluid.

 25. LLRV

  Waanzin! Een meisje een programma geven alleen OMDAT ZE van Nieuwkerk heet van achternaam. En dan denken dat DAT kijkers trekt. I rest my case!

 26. TT

  Onze nationale anorexia! Gatverdamme ik kijk zeker niet naar haar. Lelijk ding.

 27. Sjors

  Wat een onzin. 24 kitchen is juist beter dan ooit met een hoop Nederlandse producties. Me commentaren van mensen hierboven hebben duidelijk al lang niet gekeken.
  Schande als dit bij kpn weggaat. Dan vertrek ik bij kpn want juist wij kijken mega veel 24 kitchen!

 28. Ksastheaumeao Rutte

  Lelijke paardenbek

 29. Joris

  Totaal niet leuk. Weer een kind van een BN-ner zonder ervaring of wat ook op dit gebied. Het is er van vergeven. Snappen die nitwitten nu zelf niet dat dit enorm irritant is voor de kijkers die dit wereldje van elkaar en je kinderen baantjes geven echt begint te haten ? Media? je komt er vooral in als je kind-van bent. Wat zijn die journalisten eigenlijk waard dat ze hier nooit eens doorheen prikken.

 30. Joris huilebalk boehoe snifsnif

  Joris, je bent echt een gigantische zeikbek. Denk je nu serieus dat Matthijs van Nieuwkerk voor zijn dochter een baan bij 24Kitchen kan regelen? Ben je op je hoofd gevallen als baby? Ja, je ingang zal iets makkelijker zijn als een familielid/kennis/vriend in het wereldje zit, maar daarmee houdt het dan ook meteen op. Als je niks kunt, krijg je geen baan of lig je er in ieder geval in no time weer uit. Wiat je trouwens dat in de meeste banen in de ‘normale wereld’ ook naar bekenden van iemand binnen het bedrijf gaan? Goh, hoe zou dat toch komen? Als je in een bakkerij werkt, zul je nu eenmaal eerder horen dat een bekende ook interesse heeft in bakkerswerk dan dat iemand graag putjesschepper wil worden. En vice verse. Voor jou vast heeeeell gek, maar het is gewoon hartstikke logisch. Vergeet niet bij alle bedrijven in je woonplaats aan te bellen om te melden hoe irritant je het vindt dat er familie en bekenden van elkaar werken.

 31. Francie

  Hahahahaha die Joris. Burn!

 32. Parka

  Savage idd.

 33. liefkleinhertje

  Die lui van 24Kitchen mogen met hun smerige gaarkeuken een keertje in DWDD zitten en in ruil mag Jet een beetje stage lopen bij die vreet zender.

 34. Michel

  @liefkleinhertje je doet je naam niet echt eer aan ;-)

 35. Michel

  @Joris huilebalk boehoe snifsnif

  Je stelt: “Als je niks kunt, krijg je geen baan of lig je er in ieder geval in no time weer uit”
  Hoeveel voorbeelden wilt u hebben dat deze stelling niet klopt: de Roelvinkjes (allemaal), de Frogertjes (allemaal), de zus van Doutzen Kroes etc. Oftewel: bekijk een gemiddelde spelshow met BN-ers en je ziet dat de stelling van Joris toch wel aardig houdt hoor… Sterker nog: ik kan zo 1-2-3 geen familielid noemen die het goed/beter doet dan de beroemde BN-er die ze voor is gegaan.

 36. Michel

  @Sjors Welke NL producties dan? Wat eten we vandaag is de enige die ik kan noemen en enkele maanden geleden nog Miljuschka in Japan. De rest zijn allemaal herhalingen van weleer. In den beginne van 24Kitchen was het 100% eigen productie. Dat waren nog eens tijden.

  Zo….. klaar met reageren :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.