Sander Lantinga laat scheet tijdens live-uitzending

Sander Lantinga heeft donderdag een scheet gelaten tijdens de live-uitzending van De Coen & Sander Show op Radio 538. Hij rook behoorlijk. Dat gaf zijn collega Coen Swijnenberg aan in de middagshow. Sander, die onlangs nog zijn poepgat spreidde voor de microfoon, kon niet anders dan toegeven. “Zo, Sander, heb jij een scheet gelaten?“, vroeg zijn collega Coen. Daarop gaf Sander toe: “Ja, sorry. Het zat echt dwars en het floepte eruit. Ik schrok er zelf een beetje van.”

Coen vond het echt super grappig dat zijn collega Sander een scheet had gelaten. Hij moest er erg om lachen. “Even wachten met de gasten binnen laten komen alsjeblieft. Ha ha ha.”

Sander vond het ook leuk dat Coen zijn scheet had benoemd. “Jullie treffen me op mijn best. Ik heb gisteren broccoli-bloemkoolsoep gehad. Mijn lichaam is alleen maar gewend aan speklappen en dan gaat er een keer wat groens in. Moet je eens komen ruiken!

Even later begon Sander zijn poeplucht met een A4’tje naar Coen toe te waaien. “Sander Lantinga is zijn scheetje nu mijn kant op laten waaien“, merkte Coen op.

Sander: “Van een meesterwerk moet je genieten.”

De beelden:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen