538’s Sander Lantinga spreidt poepgat voor microfoon

Je begint je langzamerhand af te vragen wat er eigenlijk allemaal rondloopt bij Talpa Radio. De bizarre uitspraak van Radio Veronica-dj Giel Beelen over kindermisbruik was maandag nog maar net uitgezonden of Radio 538-presentator Sander Lantinga besloot zijn poepgat te spreiden voor de radiomicrofoon. Samen met Coen Swijnenberg nam hij in 2015 het plekje in van Ruud de Wild, die nu  bij NPO Radio 2 de middagmarktleider is, maar dat lijkt toch echt een fatale fout te zijn geweest.

Coen en Sander maken bij tijd en wijle radio die meer past bij een peuter- en kleuterstation dan bij de derde zender van Nederland. Zo hebben ze een programmaliedje met de naam Oh Oh Oh waarbij ze slaand op de billen door de studio lopen (?!).

Ook maandag startte Coen Swijnenberg dat liedje in en kennelijk was zijn collega Sander Lantinga geïnspireerd geraakt door het weerbericht dat net was opgelezen: “Welkom op deze winderige, onstuimige maandag.

Nadat hij slaand op zijn billen door de studio had gelopen, sprong Lantinga op zijn bureaustoel om zijn poepgat vlak voor de microfoon te spreiden, gelukkig nog wel door zijn broek heen.

Talpa Radio anno 2019:

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen