Privé boos: ‘Duncan Laurence vaag over geaardheid’

Jan Uriot, sterverslaggever van de Privé, ergert zich groen en geel aan de uitspraken die Songfestival-inzending Duncan Laurence doet over zijn geaardheid. Eerst was hij nog homo en nu is hij opeens bi, briest Uriot in een aflevering van Privé TV. “Het maakt mij geen flikker uit wat iemand is, maar hij heeft altijd gecommuniceerd dat hij van de herenliefde was. Prima, helemaal goed, niks mis mee. Ik zal de laatste zijn die daar iets over zegt“, begint de showkenner.

Maar: “Opeens ging hij in Londen heel erg communiceren dat hij biseksueel is. Dan denk ik: nou ja, moet je dat nou allemaal zo naar buiten brengen? Dat biseksueel werd ontzettend naar buiten gedragen.”

Uriot vraagt zich af waarom Laurence zich bij de perspresentaties in Londen ineens voordeed als biseksueel. “Is dat nou een stukje mediatraining, denk ik dan? Dat ze bij de Avrotros gezegd hebben: ‘Niet te veel homoseksualiteit’? Het zou kunnen, ik weet het niet hoor.”

Dat viel mij dus op. Eerst heeft hij het over een meneer op de bank thuis en toen was het opeens dat er misschien ook wel een mevrouw zit. Maar het kan me niet schelen.”

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen