VI-mannen komen entourage Wilders tegen: ‘Bizar!’

De mannen van Veronica Inside zijn maandag vlak voor de uitzending van hun voetbaltalkshow de entourage van Geert Wilders tegenkomen, die opnames had met presentator Robert Jensen. Het was verbijsterend. Dat lieten de heren weten op Veronica. Wilders, die vanavond voor de tweede keer in korte tijd te gast is in de show van Jensen, heeft een hele groep beveiligers om zich heen. “Het was niet makkelijk om hier binnen te komen net, hè?“, merkte presentator Wilfred Genee op.

René van der Gijp was ervan onder de indruk. “Het is niet normaal. Ik heb dit nog nooit van mijn leven gezien. Er lopen gewoon twintig man met een oortje, tien man van de bewaking van RTL en vijf of zes politiehonden. Dat gaat toch helemaal nergens over, joh? Dat is toch bijna triest man? Ik wist niet dat het zó erg was.

Hij heeft nog nooit zoiets gezien. “Dit heb ik nog nooit van mijn leven gezien. We hebben nog wel eens Mick Wely hier of John van den Heuvel, maar dan staat er alleen een politiebusje. Maar dit is een leger. Wat we net zagen heb ik nog nooit gezien. Ik schrok er echt van. Het is gewoon dertig man en nog vijf met een hond.

Genee: “Maar ook met John, hè? Als je dan uit eten gaat zitten er allemaal mannen in hoeken. Dat is best wel heftig allemaal. Die eten niet mee, maar zitten wel op je bord te kijken. Het is triest dat het zo moet. Maar wat we net zagen…

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen