EenVandaag-chef vindt Rutger Castricum nu heel mild

Marc Belinfante, de chef politiek van EenVandaag, vindt het opvallend hoe Rutger Castricum is getransformeerd van zuigende verslaggever naar brave presentator. Dat laat hij weten op Twitter. Castricum trok vroeger nog de Ella Vogelaars van deze wereld het bloed onder de nagels vandaan, maar nu maakt hij redelijk brave televisie met De Hofbar en De Hofkar. Belinfante keek woensdag met plezier naar Castricums nieuwste interview met Gert-Jan Segers van de ChristenUnie.

Belinfante vindt dat Castricum het goed doet. “Gert-Jan Segers is zijn geloof weleens zes maanden kwijt geweest zegt ie tegen Rutger Castricum in leuke Hofkar. Rutger was ooit gevreesd vanwege zijn zuigende vragen, maar is inmiddels hard geslagen door de gesel der mildheid en voert een gezellig gesprek met de CU-leider.

Segers voelt zich duidelijk op zijn gemak naast Castricum en geeft ook toe dat hij een fout heeft gemaakt door destijds een persconferentie te geven met Alexander Pechtold over dat samenwerking tussen hun partijen niet mogelijk zou zijn. Hij heeft het over de ’trukendoos’ van Pechtold.

Het item ziet u hier:

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen