Jurre Geluk vindt BN’ers egocentrisch

Geplaatst op Tue 26 Feb 2019 om 13:15

In de categorie ‘de lucht is blauw’ en ‘de maan is rond’ komt BNNVARA-talent Jurre Geluk deze week in de VARAgids met de constatering dat BN’ers ‘zichzelf heel fantastisch’ vinden. Daar is hij achter gekomen nu hij al een paar jaar rondloopt in Hilversum en omstreken. “Tijdens het maken van items waarin ik BN’ers spreek, merk je hoeveel van de tijd ze het over zichzelf hebben. Ze zijn daar zo gewend aan, dat ze niet doorhebben dat er ook andere mensen zijn“, geeft de tv-maker aan.

Hij ziet zichzelf niet als een BN’er. “Ik zie mezelf helemaal niet zo, maar merk wel dat mijn omgeving aan het veranderen is. Er hangt iets om bekende Nederlanders heen, wat ik dus niet voel.

Iedereen gaat er hard op, zegt Geluk. “Ik snap wel dat je kriebels krijgt als je iemand in het echt ziet die iets leuks heeft gedaan op televisie – dat heb ik ook als ik naast Geraldine Kemper sta. Of ik ooit een BN’er word, weet ik niet, maar ik ga mezelf zo nooit noemen en me al zeker niet anders gedragen.”

Als het aan Geluk ligt blijft hij nog heel erg lang bij de televisie. Hij geniet erg van klussen als Yung DWDD. Hoe lang hij nog door wil? “Nog duizend jaar. Ik kan me oprecht niets leukers bedenken.

Het VARAgids-interview met Jurre Geluk kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
14 Reacties op “Jurre Geluk vindt BN’ers egocentrisch”


 1. Virginia Rens

  Is hij de neef van Guus?

 2. Annie

  @Virg
  Het debiele broertje van Guus.

 3. Wauter

  Wie?

 4. snuifje

  Dit valt toch echt wel in de categorie BREAKING NEWS.

 5. Curryworst

  Uuuhh, en jou zou ik moeten kennen van…?

 6. Godefroy France

  BNNers, who needs them?
  BNNers, wat kunnen ze ??
  BNNers, hoe komen we er vanaf ???

 7. Guttegut

  Jurre Geluk. Wie is dat in godesnaam??

 8. Henk

  Wie is @Guttegut in godsnaam?

 9. Richard

  Groot talent! Erg leuke jongen!

 10. tim

  Varagids???? heeft iemand nog een tv gids

 11. Edwin

  Toffe gast

 12. Sidonia

  Yung DWDD, Kots!

 13. Zonder Naam

  @Sidonia – Dat ligt meer aan Emma Wortelboer dan aan hem.

 14. HJ

  Wie?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.