Jurre Geluk vindt BN’ers egocentrisch

In de categorie ‘de lucht is blauw’ en ‘de maan is rond’ komt BNNVARA-talent Jurre Geluk deze week in de VARAgids met de constatering dat BN’ers ‘zichzelf heel fantastisch’ vinden. Daar is hij achter gekomen nu hij al een paar jaar rondloopt in Hilversum en omstreken. “Tijdens het maken van items waarin ik BN’ers spreek, merk je hoeveel van de tijd ze het over zichzelf hebben. Ze zijn daar zo gewend aan, dat ze niet doorhebben dat er ook andere mensen zijn“, geeft de tv-maker aan.

Hij ziet zichzelf niet als een BN’er. “Ik zie mezelf helemaal niet zo, maar merk wel dat mijn omgeving aan het veranderen is. Er hangt iets om bekende Nederlanders heen, wat ik dus niet voel.

Iedereen gaat er hard op, zegt Geluk. “Ik snap wel dat je kriebels krijgt als je iemand in het echt ziet die iets leuks heeft gedaan op televisie – dat heb ik ook als ik naast Geraldine Kemper sta. Of ik ooit een BN’er word, weet ik niet, maar ik ga mezelf zo nooit noemen en me al zeker niet anders gedragen.”

Als het aan Geluk ligt blijft hij nog heel erg lang bij de televisie. Hij geniet erg van klussen als Yung DWDD. Hoe lang hij nog door wil? “Nog duizend jaar. Ik kan me oprecht niets leukers bedenken.

Het VARAgids-interview met Jurre Geluk kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen