BN’er-slachter Alex Oosterveen terug op de radio

Alex Oosterveen, die in 2015 op een gegeven moment bekend stond als de BN’er-slachter van Radio Veronica, keert terug op de radio. Hij wordt nieuwslezer voor World News Company. Dat laat het bedrijf dat de bulletins maakt voor onder andere Sublime, Arrow Classic Rock, Radio NL en Wild Hitradio weten. WNC is na het stoppen van Novum uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van radionieuws en versterkt zich nu met Oosterveen, die lange tijd dj bij Veronica was.

Heel Hilversum kreeg het te verduren in de show van Oosterveen. Hij beschuldigde Gordon van cocaïnegebruik, pleitte voor het opsluiten van Britt Dekker, noemde Victoria Koblenko en Yolanthe Sneijder-Cabau prostituees, omschreef Nicolette Kluijver als ‘kikkerkop’ en zei te hopen dat Nicolette van Dam haar enkelband scheurt.

Nu moet hij netjes het nieuws gaan voorlezen. “Radio is en blijft een belangrijk nieuwsmedium. WNC is een onafhankelijke nieuwsorganisatie met eigentijdse ideeën en dat is precies waar in radioland behoefte aan is. WNC heeft een sterk groeiend netwerk, waarmee nieuws snel via een groot aantal kanalen kan worden verspreid. Ik vind het fantastisch om daar aan bij te dragen”, zegt Oosterveen.

En Frank van der Klugt van het bedrijf: “Alex Oosterveen was tot voor kort werkzaam als nieuwslezer bij Radio Veronica, Skyradio en Classic FM. Ik ben blij dat een ervaren man als Alex ons team komt versterken. Wij hebben al veel frisse en bekende stemmen in onze pool die passen bij de radio van deze tijd. Met de komst van Alex halen we nog meer ervaring in huis. Daarnaast is het ook nog eens erg prettig persoon.”

Lees ook: Alex Oosterveen: ‘Radio Veronica stuurt mij naar UWV’ (15 november 2018)

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen