Alex Oosterveen: ‘Radio Veronica stuurt mij naar UWV’

Alex Oosterveen ligt eruit bij Radio Veronica. Hij had al geen eigen programma meer, maar ook met zijn rol als nieuwslezer en sidekick is het gedaan. Dat laat hij weten op Twitter. Radio Veronica gaat vanaf januari een geheel nieuwe koers varen. De radiozender hoopt mee te liften op het succes van tv-zender Veronica door Wilfred Genee een programma in de middag te geven. Hij heeft al een proefaflevering opgenomen met Wolter Kroes als gast. Oosterveen is minder blij.

Oosterveen raakt zijn baantje kwijt. “Okay, Radio Veronica gaat het vanaf januari helemaal anders doen. Ik wens Wilfred Genee en Wolter Kroes alvast veel succes bij Radio Veronica, Niek van der Bruggen bij 538 en mezelf bij het UWV ;-) #dankuwel #endoor.

De radiomaker wist vorige week al dat er een gesprek met Talpa in de planning stond. Toen zei hij: “Volgende week onthul ik wat de directie van Talpa Radio voor mij in petto heeft.

Oosterveen had tot een paar jaar geleden zijn eigen programma in de nacht en stond op een gegeven moment bekend als de BN’er-slachter van Radio Veronica.

Oosterveen beschuldigde Gordon van cocaïnegebruik, pleitte voor het opsluiten van Britt Dekker, noemde Victoria Koblenko en Yolanthe Sneijder-Cabau prostituees, omschreef Nicolette Kluijver als ‘kikkerkop’ en zei te hopen dat Nicolette van Damhaar enkelband scheurt.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen