Afwezigheid Jan Versteegh doet 6 Inside goed

Geplaatst op Sat 23 Feb 2019 om 8:30

Jan Versteegh was vrijdagavond voor het eerst afwezig bij 6 Inside en dat moet voor hem best even spannend geweest zijn, want: gaat hij wel gemist worden bij het programma? En: is zijn vervanger eigenlijk niet veel beter? Toen hij ‘s avonds thuis kwam van de opnames met Gordon moet hij met gemengde gevoelens naar de herhaling hebben gekeken, want zijn vervanger Viktor Brand bewees dat Jan nog niet genoeg persoonlijkheid heeft om zo’n programma te dragen.

De komst van Viktor Brand als invalpresentator van 6 Inside werd ingeluid met een persoonlijke boodschap van de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton. “Albert. Het is Perez Hilton. Luister Al. Mag ik je Al noemen? Ik moet even serieus zijn. Echt serieus. Ik heb gehoord dat vandaag een hele speciale dag is. Je hebt een nieuwe collega. Wilkommen, Viktor. Albert en Viktor, ik hoop dat jullie veel plezier hebben. En ook Albert, luister: ik wil dat de Rob (Goossens, red.)-shaming stopt. Hij is een goede jongen, ok. Ga door met jullie goede werk! Je kunt me altijd bellen voor wat roddels.”

Albert Verlinde lyrisch: “Het is fantastisch. Het is gewoon een wereldicoon die ons toespreekt. Leuk dat je er bent. Jan is vandaag in de studio met Gordon. We hopen dat hij daar veilig uit komt.

Viktor: “Ik vind het heerlijk om er te zitten, jongens. Ik zie jullie altijd op de televisie.”

Albert: “O, ben jij dat?

Viktor: “Ja, dus ik dacht: ik ga er gewoon lekker tussenin zitten!

Al met al kijkt 6 Inside een stuk lekkerder weg met een presentator die iets meer tegenwicht kan bieden aan La Verlinde. “Je ziet dat Jan Versteegh nog niet genoeg kleur heeft om zo’n programma te dragen“, merkt tv-kenner Maiko Valentijn van mediabureau MediaCom vandaag op in het AD.

Brand, die in het verleden ook te zien was als presentator van Shownieuws, is volgende week ook een avond te zien in 6 Inside.

Foto: SBS
48 Reacties op “Afwezigheid Jan Versteegh doet 6 Inside goed”


 1. Ola

  Dit was idd al een stuk beter!

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Zekers!
  Positief hoor!
  Viktor vervangt Jan.
  Patsie vervangt Kwalbert.
  We zullen ‘s zien hoe de kijkcijfers door het plafond schieten!

 3. Meneer Kaktus

  Had andere dingen te doen jongens dan naar 2 van die shemales kijken.

 4. Elm

  Was inderdaad stukken beter. Overigens ziet de studio er nu ook een stuk warmer uit. Nu het tijdstip nog een uurtje later.

 5. Reageerder

  Doet 6 inside goed, 10.000 meer als donderdag !!!!!!

 6. Sven L.

  Dit ga ik ff terug kijken.. nieuwsgierig naar de chemie tussen deze 2.

 7. Reageerder

  Voor het eerst zonder Jan? Volgens bij heeft Brard hem ook al vervangen.

 8. José hoebee

  Waauuuw, Perez Hilton….ik moet aan de zuurstof. Werkelijk alles gaat nu uit de kast gehaald worden. Wie is Perez eigenlijk?

 9. Reageerder

  Foutje van mij, Brard heeft Albert vervangen.

 10. Jaap Aap

  @José: een wereldberoemde blogger waar alleen Albertje van gehoord heeft.

  Als we het van zulke wereldberoemde mensen moeten gaan hebben…. 😂😂 Kansloos weer.

 11. Reaguurder

  Dit programma zou met allemaal nieuwe gezichten komen toch??

  Copy, Paste van Boulevard met Shownieuws-gezichten

 12. DC

  Het is inderdaad een wereld van verschil met Jan Versteegh.

 13. Curryworst

  Wel een hoog h0m0-gehalte dus: Albert, Viktor, Perez Hilton, de grap over Gordon, het onderwerp over de D66 h0m0h0er.

 14. Peanut

  We gaan toch nu niet met z’n allen net doen of het allemaal alleen maar de schuld van Jan Versteeg is hè?

 15. Peanut

  111.000 kijkers is nog steeds bar slecht.

 16. Renée

  Victor Brand is een goede presentator die begrijpt welke toon er bij zo’n programma past.

 17. TV eend

  Maar is die Victor wel plat genoeg voor die zender ????

 18. Job

  Jan: ga gewoon weer de gymzaal in….

 19. Jantien Visser

  Jammer voor Versteegh, maar ik vond het ineens een stuk aangenamer met Victor en heb niet weggezapt. Versteegh is niks mis mee, maar die moet gewoon iets anders gaan doen, qua programma’s. Geen goed idee dat hij het roddelcircuit moet vertegenwoordigen, past niet bij hem.

 20. Henk

  Stukje teruggekeken en Victor doet dit echt stukken beter.

 21. Marc

  Veel beter zo met Victor! weg met Jan! weg met Jan!

 22. een stronttaart met of zonder kers, het blijft een stronttaart

  Oh oh wat een onzinnigheid weer. Kw albert en zijn amorele bagger blijft bagger voor dummy’s bij Talpa.

 23. peter

  Was erg goed met Victor. Gewoon een goede presentator. Het was net of hij er al jaren zat. Je ziet gewoon dat hij heel veel studio ervaring heeft. Veel betere chemie met Albert ook. Als ik Talpa was, dan zou ik maar eens heel goed nadenken.
  Verder blijf ik de opstelling, de tafel en decor echt veel te krap vinden. Je ziet ze gewoon ongemakkelijk naast elkaar zitten.
  En betrek nog meer de gasten erbij, die zeggen maar een paar dingen. Ga gewoon meer het gesprek met hun aan, ook al is het hun onderwerp niet.
  Bedankt Victor, was leuk om je te zien in 6I

 24. robb

  Jan ging voor het geld naar sbs alleen is hij niet de commerciële man die hij daar moet zijn hij is een brutale powns bnnvara man die de straat op gaat.

 25. Whitedog

  Victor heeft ook iets meer vlieguren gemaakt dan Jan.

 26. Ron

  Viktor is ok, maar net als bij RTLLN gaat een andere presentator echt niet het verschil maken. Het valt of staat hier ook bij de items.

 27. 6Inside

  Er is geen discussie over Jan.

 28. Moud

  Victor deed het prima. Maar of Victor nou gaat zorgen voor meer kijkers? Het ligt vaak niet alleen aan de presentatoren, of een programma wel of niet scoort in & met de hoogte van de kijkcijfers. Maar ook aan de onderwerpen en de gasten aanwezig in het programma. (bij 6Inside vaak de zelfde). De tafel is ook wat aan de kleine kant. Als er een 3de gast (deskundige) aan tafel komt, is het net of die er met stoel en al tussen is gepropt. Zitten elkaar zo wat op de schoot.

  Ook is het zo dat RTLBoulevard, 6Inside en Shownieuws allemaal uit zelfde vijver (moeten) vissen. Met het gevaar voor overkill.

  Dat het niet altijd aan een presentator hoeft te liggen, hebben we het grootste en mooiste voorbeeld RTLLN. Twan is een prima presentator/journalist die z’n sporen reeds verdiend heeft, maar de onderwerpen en gasten trekt de kijker niet aan.

 29. Ron

  @Moud: dus dat.

 30. Annemarie

  @Moud

  Twan heeft zijn sporen reeds verdiend?

  Vooral met College Tour.
  Zijn kritiekloze interviewtje met en zijn geslijm bij Holleeder.

  Twan is een riooljournalist.

 31. K

  Zonder Jan te kort te doen….maar Viktor zit daar goed op zijn plaats…Jan moet nog even rijpen om te snappen dat het om voorzetten en inkoppen gaat .

 32. Benthe

  Ik ben een vaste kijker van 6inside (schaam schaam) en met Victor is het zoveel beter en leuker. Hij en Albert passen gewoon perfect bij elkaar.
  Jan zit daar alleen maar ongemakkelijk te zijn en praat niet fijn.

 33. Eva

  Ik vind dat Jan Versteegh een prima presentator is.
  Zulk soort mensen mogen best iets meer aandacht krijgen op de televisie en het siert Ambert dat hij deze jongen een kans geeft. Sinds Lucille Werner vertrok zijn de gehandicapten dun gezaaid in de media.

 34. Gregor

  @Eva, hahahaha. Exact !

 35. Damme

  Idd sorry Albert maar zou je het niet eens bij jezelf moeten leggen? Eindelijk een frisse wind als Jan op tv en ja hoor word weer afgekraakt jammer hoor je geven de nieuwe frisse jongeren geen kansen stel je voor zeg dat ze het beter gaan doen dan de oudere garde die hoognodig is moeten gaan nadenken om alleen maar op de voorgrond willen blijven staan . Geef Jan een kans om te groeien. En ja ik mag Victor ook graag zien op tv maar moet niet ten koste van zijn.

 36. TopofFlop

  Jan heeft een verschrikkelijke stem die steeds overslaat als een puberjongetje. Hij kan ook geen teksten voorlezen. Iemand die hem een goede presentator noemt is misschien een fan.

 37. Lies

  Als iemand de gunfactor heeft, dan is het Viktor Brands!

 38. Helemaal eens met lies!!

  :)

 39. aqua

  Het kwartje is gevallen .

 40. Wendeline

  Niks mis met Jan, maar Viktor doet het gewoon beter.

 41. Nope

  Jan moet nog 10 jaar rijpen voor dit programma.

 42. Veel SBS dummy's die reageren op dit item

  Ben benieuwd hoeveel John betaald voor het met loze zinnen vullen van de SBS fans op dit onderwerp.

  Wat een dummy’s zeg.Lees de teksten van de reageerders is terug.!!

  Nou doe maar niet het is echt de moeite niet waard.

 43. Moud

  Annemarie je haalt alleen dat interview aan met Holleeder in College Tour. Je vergeet gemakshalve de rest van z’n bezigheden. Zegt meer over jouw ontwikkeling en interesse. Google even, je zult je verbazen.

 44. Maggoos

  Niets ten nadele van Jan, maar Victor Brand hoort gewoon op die plek te zitten, al vanaf het begin. Inschattingsfout van John. Victor is de mannelijke Linda de Mol, leuk, spontaan, grappig, meelevend, eigen mening, netjes en heel fijn om naar te luisteren en naar te kijken. Het was een verademing en Victor is een goede tegenpool van Albert. Hoop dat hij vaker mag invallen en misschien zelfs oo den duur blijven als vaste presentator van 6Inside. Dan gaan de kijkcijfers vast omhoog. Er zijn nu al zoveel positieve reacties, hoop dat John hier naar gaat kijken.

 45. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  John is zijn Mojo kwijt.. Als grijze oude wat dementerende bejaarde John is het het spoor bijster…..

  Victor Brand is idd een veel meer ervaren presentator .. en dus zie je nu het verschil tussen hobby presentator en iemand met talent.

 46. Mw. Bakker

  Inschattingsfout van John, hoe bedoel je?
  Dat bedrijf is nu de hele tijd enorme branden aan het blussen.
  Alles gaat naar de verdoemenis, dat zie je toch, SBS6 is helemaal verandert en dat doet die zender geen goed. Schoenmaker blijf bij je leest. John is podiumbouwer, heeft een beetje geluk gehad met twee programma’s en een heleboel geld verdient met de verkoop van het gezamenlijke Endemol. Toen had hij moeten stoppen.
  John, lieve jongen, neem je poen en ga wat leuks doen. Tv maken is werk voor tv-makers.

 47. Dominee Bonk

  Jan Versteegh moet weer gewoon het basisonderwijs in, dat is zijn plek, zoals mijn plek de zaligmakende kerk is. Nee, die Jan V. past niet op de tv of radio, hij heeft het gewoon niet in zich en zal het ook nooit kunnen. Dat ziet en weet iedereen. Stoppen en bidden.

 48. agenda

  Jan Versteegh. Een heel domme jongen die opeens gepusht wordt in een programma dat hij totaal niet kan presenteren. Wie profiteert hiervan? Zo moet je denken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.