Rob Jetten moet lachen om reacties op Jinek-filmpje

Geplaatst op Thu 03 Jan 2019 om 10:00

D66-leider Rob Jetten heeft hartelijk kunnen lachen om alle reacties op het nieuwjaarswensen-filmpje dat dinsdag te zien was in de seizoensopener van Jinek. Dat vertelde hij woensdag aan tafel bij presentatrice Eva Jinek. Verslaggever Jaïr Ferwerda strikte een aantal bekende politici voor een feestelijk nieuwjaarsfilmpje en daarin was onder meer een oliebollenetende Jetten te zien. Het Parool zag ‘zelden iemand sensueler in een oliebol happen dan’ de kersverse leider van D66.

Jinek heeft ook genoten van Jettens optreden. “Jij was de ster van het filmpje!

Jetten: “Ik heb zelf ook wel heel veel oliebollen gegeten tijdens oud en nieuw. Er zijn heel veel gifjes van mij gemaakt.”

Jinek: “Daarom doe ik dit ook, omdat het viral is gegaan, zoals het heet. Je kreeg zelfs een heel lovende recensie in Het Parool, die je zelf op Instagram hebt gezet, dus je was er ook wel trots op.”

Jetten: “Nou, ik moest wel lachen, want Het Parool zei dat er bijna nog nooit iemand zo sensueel een oliebol had gegeten. Ik had nooit die combinatie gedacht, nee. Ik vind oliebol ook wel een leuke bijnaam.

Het bewuste filmpje van Jinek:

Foto: KRO-NCRV
43 Reacties op “Rob Jetten moet lachen om reacties op Jinek-filmpje”


 1. Coca Cola

  Hij hapt er inderdaad erg sensueel in. Is geen schande overigens, het is een aantrekkelijke man.

 2. Paul van Dee

  oh gaan we nu D66 weer even een boost geven?

  De partij die alle onheil, waar Rutte de schuld van krijgt, met plezier ondersteunt.

 3. Whitedog

  Ik vond hem inhoudelijk erg sterk. Dat zegt niet dat ik het met hem eens ben of niet (mijn politieke mening zou niemand moeten boeien). Maar hij draaide tenminste niet om de hete brei heen. Hij geeft directe antwoorden, ook als ze niet even prettig zijn. Wat mij betreft maakt hij qua communicatie echt een sprong vooruit.

 4. Zalmneusje

  Als je de psycho serial killer/Clark Kent-look aantrekkelijk vindt, dan wel ja.

 5. Bob

  Het lijkt mij niet zo relevant dat Jetten moet lachen om een filmpje. Ook als hij er niet om had gelachen was het geen nieuwswaardig feit.

 6. Nol

  Is Jetten niet gewoon een omgebouwde vrouw ?

 7. Lace Mei

  De verkiezingen komen er aan!!! De media starten samen met de politici van de gevestigde partijen het bekende charme-offensief. Maar weet je wat ik nu het allerergste vindt? DAT DIE DOMME NEDERLANDERS ER ELKE KEER WEER INTRAPPEN!

 8. Lace Mei

  vind zonder t, sorry

 9. bonnetje

  Hoe je dit niet-mens aantrekkelijk kunt vinden. Houdt je van robots ? Wordt je ook verliefd op een mooie stofzuiger?

 10. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Onbegrijpelijk dat politici meedoen met die ongein van Jair.

 11. Klaasje

  Ik begrijp niet dat die vervelende tenenkrommende Jair weer iedere avond aanwezig is. Het is dat ik graag naar Jinek kijk maar heb altijd de neiging weg te zappen als Jair met dat domme gegiechel in beeld komt.

 12. Flip

  Toch mooi dat D66 nu einde verhaal is door Jetten te kiezen !

 13. Godefroy France

  Zo Zo dat was nog eens een diepte gesprek ze hebben beiden sensueel in de oliebol gehapt, br br br engnek houdt dus niet alleen van hilly en billy br br br, het kirrend biblebelt gedrocht staat ook gefotoshopt naast haar bed, beiden vinden oliebol ook wel een leuk koosnaampje,,,, hun oliebol happen ging viral br br br getver deze glimworm wil gaan regeren, welke gender is hier van toepassing?

  Juist zelden zoveel kruiperig gedrag aanschouwd, Oh dear dat beloofd wat voor 2019

 14. bing

  Heel goed gezegd, Godefroy. Doodeng, engnek, is dat iets eigenlijk een mens? Op zijn MINST omgebouwd, – en totaal gebrainwashed.

 15. Media-courantist

  Sow fucking fake die d66 en dergelijke. Alles is nep

 16. Pieter

  Het ging goed met Jetten bij Jinek. Kan ook niet anders, hij voelt zich daar thuis. Hij kan daar de groene leugen uitgebreid verkondigen. De NATUURLIJKE klimaatverandering vindt al honderduizenden jaren plaats beste lezer. En wij maar betalen om niks! Oh ja, het woord ‘milieuverandering’ is veranderd in ‘klimaatverandering’. Klinkt beter en men kan milieubelasting én klimaatbelasting heffen. Let dus dubbel op waar je op stemt…

 17. Ron

  Was een tenenkrommend gesprek. Jinek die er niet hard in ging kan alleen maar verklaren dat Jetten daar duidelijk was voor D66 propaganda en Jinek liet dat vrolijk toe want tja D66 en Jinek, en Jinek en D66…twee handen op 1 buik natuurlijk…

 18. KoalaNL

  Jetten lijkt wel gemaakt van plastic. Nog gladder dan Pechvogel was.

 19. Woi!ter

  D66 de partij die GL links voorbij holt met dat onnozele klimaatgel3uter

 20. Paul Lamote

  Vreselijke man die Jetten, een remedie tegen D66.

 21. Marc

  Jinek en Jetten als Jut en Jul.
  Wat een parodie op een vraaggesprek.
  Het programma Jinek is het campagneteam van D66.

 22. Sander

  Rob jetten zou wel eens de eerste homo premier kunnen worden. Hij was bij Jinek echt heel sterk. Hij heeft zich zelf heel snel verbetert van robot naar toekomstige premier.

 23. StefanV

  Mij bekruipt een beetje het gevoel dat de media (met de NPO voorop) bezig zijn met een soort imago-campagne voor Rob Jetten. De man zit werkelijk overal aan tafel. Van (begrijpelijke) programma’s als Buitenhof tot Jinek, tot Dionnes Diner.

  Het lijkt was wel een soort vooropgezet doel om het robot-imago van Jetten af te zwakken en zijn menselijke kant te laten zien.

 24. Adriaan

  Jetten heeft een prima charisma voor hoogopgeleid ambtelijk Nederland alleen daar breek je geen potten mee.

 25. Joop55

  Jetten is mijn lidmaatschap van D66 niet altijd waard, maar dit doet hij dan wel weer fenomenaal.

 26. KT NKKR

  Die flikker is net zo fake als de klinaatagenda van d66

 27. Godefroy France

  Deze enge glimmende bijbelse trekpop, heeft zich bij meisje engnek duidelijk geprofileerd als groenlinkse jihadist van het ergste soort, hoop dat de here jezus naar beneden kijkt en ziet dat het niet goed gaat met zijn onderdaan, moge vurige tongen zijn deel zijn.

  Prima charisma??? ouders pas op uw kroost, vertrouw dit sujet voor geen meter, kerken en tempels zijn een broedplek voor smeerkezen

 28. Screening

  Die Jetten heeft helemaal geen charisma. Teveel robot.

 29. Jippie

  @Adriaan, Jetten heeft helemaal geen charisma. Komt over als een pop, niet als een mens. Hoe ”getalenteerd” ben je dan als politicus? Antwoord: niet.

 30. Joop.nl

  Dan zal D66 wel weer flink stijgen in de peilingen. Het zegt dan genoeg over de intelligentie van met name de potentiële D66stemmer.

 31. Geronimo

  Demonen 666, de zombiepartij van Nederland

 32. Maarten

  @Joop.nl

  Nee de potentiële FvD stemmer is intelligent, gaat gelijk stemmen voor een partij waar de fractievoorzitter zichzelf naakt op instagram zet. Dat zegt wmb meer over de FvD stemmer.

 33. Mario

  @Maarten, ja dat is inderdaad getikt. Maar dat zegt even niets over het wel of niet kloppen van zijn politieke ideeen, nietwaar? Of kijk je daar niet eens naar.

 34. arjo

  Wat een onnozel en hypocriet mannetje.
  Snapt hij zelf wel wat hij zegt?
  Het druipt er vanaf, dat deze wezenloze robot nog nooit gewerkt heeft laat staan hard heeft moeten werken.
  Met name zijn opmerking over elektrisch auto rijden.Hilarisch!

 35. Monique

  In de eerste plaats lijkt die Jetten meer een vrouw dan een man. In de tweede plaats zoals tallozen al noemen is het een wezenloze geconditioneerde robot die denkt dat hij de coming man is. Hebben we eerder gezien. Dan komen nog de belachelijke teksten die hij uitbraakt, ontdaan van elke grond. Zie ook het commentaar van de Telegraaf hoofdredacteur, die maakt hem vandaag af in het wekelijkse gesprek. En terecht . Dit sujet zal sneller exit zijn dan hij zich kan voorstellen. Hij komt op mij heel vervelend over.

 36. Gerhard

  @arjo, nee hij heeft zeker nooit gewerkt. Nooit geleefd overigens ook. Nooit zelf nagedacht , ik denk het niet. Heeft geen eigen mening, zegt alleen wat hem opgedragen wordt. Kortom: een volslagen gek. Moet je ZEKER niet aan het roer van iets belangrijks hebben. Geen inhoudsloze gekken graag.

 37. Bruchterveld

  Gut o gut, hij moet lachen om Jetten de oliebolrobot. De verkiezingen zullen hem (de) weg wijzen

 38. Poepchinees

  Hij lijkt sprekend op Rutte toen hij begon in de politiek. Dan weet je wat ons te wachten staat. En geen mens doet er wat aan.

 39. firstaid

  @poepchinees, vindt het helemaal niet zo op Rutte lijken toen hij begon in de politiek. Rutte was lang zo wezenloos, onnozel en robotachtig niet als dit persoon. Jetten is een griezel.

 40. hahaha

  Je vraagt je toch af wat er mis is met de d66 beleidsmakertjes, dat ze dit als leider kiezen, hahahahahaha ! Hop naar de ondergang !

 41. bel

  Hoe krijgen we dit enge gedrocht zo snel mogelijk weg uit de hele politieke arena.

 42. Sip

  Ik vind dat je iedereen een kans moet geven, maar ik ben bang hij nog veel training nodig heeft voor zijn eerste echte debat.

 43. anoniem

  Ik vond het filmpje om te huilen! Alsof wij kiezers niet goed wijs zijn… :-S

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.