Rob Jetten moet lachen om reacties op Jinek-filmpje

D66-leider Rob Jetten heeft hartelijk kunnen lachen om alle reacties op het nieuwjaarswensen-filmpje dat dinsdag te zien was in de seizoensopener van Jinek. Dat vertelde hij woensdag aan tafel bij presentatrice Eva Jinek. Verslaggever Jaïr Ferwerda strikte een aantal bekende politici voor een feestelijk nieuwjaarsfilmpje en daarin was onder meer een oliebollenetende Jetten te zien. Het Parool zag ‘zelden iemand sensueler in een oliebol happen dan’ de kersverse leider van D66.

Jinek heeft ook genoten van Jettens optreden. “Jij was de ster van het filmpje!

Jetten: “Ik heb zelf ook wel heel veel oliebollen gegeten tijdens oud en nieuw. Er zijn heel veel gifjes van mij gemaakt.”

Jinek: “Daarom doe ik dit ook, omdat het viral is gegaan, zoals het heet. Je kreeg zelfs een heel lovende recensie in Het Parool, die je zelf op Instagram hebt gezet, dus je was er ook wel trots op.”

Jetten: “Nou, ik moest wel lachen, want Het Parool zei dat er bijna nog nooit iemand zo sensueel een oliebol had gegeten. Ik had nooit die combinatie gedacht, nee. Ik vind oliebol ook wel een leuke bijnaam.

Het bewuste filmpje van Jinek:

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen